![]() |
TÜRK kızlarıyla rus kızları arasındaki fark
konu tarafımdan kaldırılmıştır...
bluekeys |
süper olmuş doğru söze nedenir
|
sana bişi diyim sen türk kızı kadar namuslu türk kızı kadar ahlaklı türk kızı kadar ne yaptıgını yerinde yapan bi kız bulsana bana ayrıca türk kızı kadar asil olsun bulabilirmisin bana yaban ellerde seni satmayan sen yoqqen arkadan vurmayan bulabilirmisin bana!! bulamassın cünkü türk kızı gibi kız yoktur dünyada..
|
Alıntı:
|
PaylaŞim İÇİn SaĞol Kanka GÜsel OlmuŞ
|
arkadasın bende sana katılmıyorum ve aynlıs anlamıyorsam sapık bı dusunce ıcınde yazılmıs yazı sen eger oyle kız ıstıyorsan turkıyede nıye yasıyosunkı gıt rus yaya bol bol guzel kız var ıstedıgını yaptırırsın ama sunu unutma ruslar neden bakımlı sana sayayım ondan sonra karsılastırmalarını sen ıncele
1 rus yada erkekler kızlara onem vermezler kadınlarda ondan dolayı bakımlı olurlarkı erkekler bızı begensın dıye 2.orada bı erkege tam 7 bayan dusuyor bunu unutma 3.rus bayanları oldukca pıs ve terbıyesızdır 4.sunuda unutmakı sex bı zevk ıcın yapılacak bırsey degıldır hıc degılse bu turkıyede yoq bunları saymakla bıtmezz turklerı kotuleyeceksın gıt rus yada yasa kardesım!!! |
Alıntı:
|
PaylaŞim İÇİn SaĞol Kanka GÜsel OlmuŞ
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.