www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Adult eski arşiv (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=376)
-   -   TÜRK kızlarıyla rus kızları arasındaki fark (https://www.cakal.net/showthread.php?t=5994)

bluekeys™ 01-05-2006 12:51 PM

TÜRK kızlarıyla rus kızları arasındaki fark

konu tarafımdan kaldırılmıştır...

bluekeys

eagle 01-05-2006 09:40 PM

süper olmuş doğru söze nedenir

korku 01-05-2006 10:54 PM

sana bişi diyim sen türk kızı kadar namuslu türk kızı kadar ahlaklı türk kızı kadar ne yaptıgını yerinde yapan bi kız bulsana bana ayrıca türk kızı kadar asil olsun bulabilirmisin bana yaban ellerde seni satmayan sen yoqqen arkadan vurmayan bulabilirmisin bana!! bulamassın cünkü türk kızı gibi kız yoktur dünyada..

_KuRT_ 01-06-2006 09:06 AM

Alıntı:

İlk Gönderen korku
sana bişi diyim sen türk kızı kadar namuslu türk kızı kadar ahlaklı türk kızı kadar ne yaptıgını yerinde yapan bi kız bulsana bana ayrıca türk kızı kadar asil olsun bulabilirmisin bana yaban ellerde seni satmayan sen yoqqen arkadan vurmayan bulabilirmisin bana!! bulamassın cünkü türk kızı gibi kız yoktur dünyada..

senin söylediğin türk kızları öleli 50 sene oldu kardeeeeeeeeş.

TiKkY_BoY 01-06-2006 12:11 PM

PaylaŞim İÇİn SaĞol Kanka GÜsel OlmuŞ

RoStWell 01-06-2006 02:01 PM

arkadasın bende sana katılmıyorum ve aynlıs anlamıyorsam sapık bı dusunce ıcınde yazılmıs yazı sen eger oyle kız ıstıyorsan turkıyede nıye yasıyosunkı gıt rus yaya bol bol guzel kız var ıstedıgını yaptırırsın ama sunu unutma ruslar neden bakımlı sana sayayım ondan sonra karsılastırmalarını sen ıncele
1 rus yada erkekler kızlara onem vermezler kadınlarda ondan dolayı bakımlı olurlarkı erkekler bızı begensın dıye
2.orada bı erkege tam 7 bayan dusuyor bunu unutma
3.rus bayanları oldukca pıs ve terbıyesızdır
4.sunuda unutmakı sex bı zevk ıcın yapılacak bırsey degıldır hıc degılse bu turkıyede yoq
bunları saymakla bıtmezz
turklerı kotuleyeceksın gıt rus yada yasa kardesım!!!

bluekeys™ 01-06-2006 02:49 PM

Alıntı:

İlk Gönderen ReLaKsT
arkadasın bende sana katılmıyorum ve aynlıs anlamıyorsam sapık bı dusunce ıcınde yazılmıs yazı sen eger oyle kız ıstıyorsan turkıyede nıye yasıyosunkı gıt rus yaya bol bol guzel kız var ıstedıgını yaptırırsın ama sunu unutma ruslar neden bakımlı sana sayayım ondan sonra karsılastırmalarını sen ıncele
1 rus yada erkekler kızlara onem vermezler kadınlarda ondan dolayı bakımlı olurlarkı erkekler bızı begensın dıye
2.orada bı erkege tam 7 bayan dusuyor bunu unutma
3.rus bayanları oldukca pıs ve terbıyesızdır
4.sunuda unutmakı sex bı zevk ıcın yapılacak bırsey degıldır hıc degılse bu turkıyede yoq
bunları saymakla bıtmezz
turklerı kotuleyeceksın gıt rus yada yasa kardesım!!!

arkadaşlar olayı fazla abartıyorlar bu ufacık yzıda gaza geleceğinize türkiye nin gerçeklerine önem gösterin burda etrafta dönen bir ilginç olayı topladım yayınladım ama bi asmadığınız kaldı benim şahsi düşüncem KIZ VEYA ERKEK OLAN BİR TÜRK ü DÜNYANIN HİÇ BİR MİLLETİNE DEĞİŞMEM AMA yanlış yerde yanlış şekilde duyarlılık gösteriyorsunuz...

flamingo 01-06-2006 02:56 PM

PaylaŞim İÇİn SaĞol Kanka GÜsel OlmuŞ

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:04 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.