![]() |
Demet'in kumaşı çok kalitesizmiş! 1şubat
Önceki gece Nişantaşı'nda eğlenen Demet Akalın'ın eski eşi Oğuz Kayhan, "Tekrar evlenecek misiniz?" sorusuna sinirlendi: Demet keşke hayatımda hiç olmasaydı!.
Ayrılıp, barışmaları yılan hikayesine dönen Demet Akalın-Oğuz Kayhan cephesinde sular durulmadı. Önceki gece Nişantaşı'ndaki STNBL adlı gece kulübünde Deniz Seki'yi dinlemeye giden Oğuz Kayhan, mekandan çıkışta eski eşi hakkında şok açıklamalarda bulundu. Ne bileyim nerede! Sabaha karşı mekandan ayrılan Kayhan, gazetecilerin "Demet Hanım nerede?" sorusuna "Demet'in nerede olduğunu ben nereden bileyim!" diye yanıtladı. İkilinin aralarında aşk olup olmadığın sorusuna ise Kayhan'dan sert bir cevap geldi: "Ne aşkı! Aşk diye bir şey yok aramızda." Akalın'la 'kesinlikle' yeniden evlenmeyeceklerini de ifade eden Kayhan şunları söyledi: Hayatımın yanlışı "Bundan sonra Demet kesinlikle benim hayatımda olmayacak. Demet'in kumaşı çok kalitesizmiş! Ben bunu daha yeni anlayabildim. İkimiz çok farklı dünyaların insanlarıyız! Demet benim hayatımın yanlışı! Keşke hayatımda hiç olmasaydı." GURKAN KURT - MAGAZİN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.