![]() |
Baykal: AK Parti destekli adayım / 2 Nisan
http://www.bugun.com.tr/staticfiles/...b9c9f72e52.jpg
CHP lideri Deniz Baykal, katıldığı programda ATV Ankara Temsilcisi Tuba Atav'ın yardımıyla izleyicilere 1 Nisan Şakası yaptı. Atav'ın, ''Çok sıcak bir gelişme öğrendim. Son MYK toplantınızda cumhurbaşkanı adayı olarak sizin isminiz açıklandı, hayırlı olsun'' sözleri üzerine Baykal, Başbakan Erdoğan'ın MYK toplantısı öncesinde kendisini arayarak ''Cumhurbaşkanlığı seçimi ciddi gerilim yaratıyor. Buna son vermek durumundayız. Bunda sizin de sorumluluğunuz var. Adayınızı belirleyin, biz de onu destekleyeceğiz'' dediğini ifade etti. Baykal, bu öneri öncesinde aday belirlemeyi düşünmedikleri belirterek, ''AKP iş birliği içinde adayı destekleyeceğini belirtmiştir. Şu andan itibaren Cumhurbaşkanlığı krizi için gerekçe kalmamıştır'' dedi. Konuşmasının ardından gülerek bunun ''1 Nisan Şakası'' olduğunu belirten Baykal, ''1 Nisan nedeniyle vatandaşlarımızı güldürmek istediniz, ben de ona katkı yapayım dedim'' dedi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.