![]() |
komik Fıkralar4
2 süper fıkra
-------------------------------------------------------------------------------- Üç deli hastaneden kaçmak için karar verirler. Fakat üçüncü katta olduklarından işleri biraz zordur. En yaşlılarının aklına bir fikir gelir. - "Hergün bir çarşaf çalacağız, birbirlerine bağlayıp pencereden ineceğiz, üç çarşaf, üç gün sonra özgürüz." Anlaştıkları gibi her gün bir çarşaf çalarlar, üç çarşafı tamamladıktak sonra birbirlerine bağlarlar. En küçüklerinin denemesi için aşağıya sarkıtmaya karar verirler. - "Şimdi deneme zamanı en küçüğümüz ilk olarak denesin." En küçükleri bağlanan çarşaflardan aşağı iner bir süre sonra nefes nefese yukarı tekrar çıkar, gözleri çıkacakmışcasına: - "Mahvolduk, bittik, işimiz zor, çarşaf otuz santim uzun geldi makas lazım...!" Bir golf kulubünün soyunma odasında bir sürü adam giyiniyormuş. Ortada duran bir cep telefonu çalmıs. Yakınındaki bir adam hands-free konuşmam düğmesine basmış ve giyinirken konuşmaya başlamış. Adam: Alo Kadın: Merhaba şekerim, kulupte misin? Adam: Evet. Kadın: Ay ben burda süpper bir deri ceket gördüm. 1000 dolarcık. Alabilir miyim? Adam: Oluur, madem cok sevdin, al tabii. Kadın: Aslında buradan önce de galeriye uğradım. 2002 modelleri gelmiş, tam istediğim renkte bir tane buldum. Adam: Ne kadar? Kadın: 60 bin dolarcık. Adam: O parayı vereceksem bütün aksesuarlarını isterim ama... Kadın:Yaşasınnn! Bir şey daha var. Geçen sene beğendiğimiz ev yine satılık ve 450 bin dolar istiyorlar. Adam: Tam*** ama 420 bin dolardan fazla verme sakın. Kadın: Oldu şekerim. Sonra görüşürüz. Seni seviyorum. Adam: Ben de seni... Görüşürüz. Adam telefonu kapatıp afallamış şekilde onu seyreden topluluğa döner ve sorar: Bu telefon kimin, bilen var mı?" Anneye Yalan sölenmez=)) > > > Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar. > > > > Bir gün Handan ve Mehmet, > > > > Mehmetin annesini yemeğe davet ederler, > > > > Mehmetin annesi akşam yemeği süresince Handanı uzun uzun >süzer ve aslında Handanın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu , > > > > acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta >bir ilişkinin > > > > mevcut olup, olmadığını merak eder. > > > > Aklını okumuşçasına Mehmet annesine der ki: > > > > Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev >arkadaşıyız, ötesi yok. > > > > Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner. > > > > Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: > > > > Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba >kasesini bulamıyorum. > > > > Mehmet yanıtlar: > > > > Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine >de kendisine bir mektup yazayım. Oturur ve yazar: > > > > Anneciğim, Gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama >almadın da demiyorum. > > > > Fakat konu şu ki: sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş >çorba kasesi kayıp. > > > > sevgiler oğlun Mehmet. > > > > > > > > Bir hafta sonra Mehmetin annesinden mektup gelir: > > > > Sevgili oğlum: > > > > Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da >demiyorum. Fakat konu şu ki: > > > > Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba >kasesini çoktan bulmuş olurdu. > > > > Sevgiler annen. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.