![]() |
BÖyle Pm Duyulmadi
xxx: S.a
Ben: A.s xxx: QanQa babam seninle konuşmak istiyor. Ben: Tabi. xxx: Mrb. Ben xxx'in babasıyım. Ben: Buyrun beyfendi nasıl yardımcı olabilirim. xxx: Çocuğumun 1 aylı ömrü kaldı Ben: Bundan banane xxx: Son isteği +5 Rebith Shard ve +5 Rebith Chitin Shell Set istiyor. ( burada koptum ) Ben: Beyfendi işim var nasıl yardımcı olabilirim xxx: Siz çocuğumun söylediği kadarıyla dupermişiniz. Ben: Eet. Doğrudur xxx: Benim çocuğa +5 Rebith Shard ve +5 Rebith Chitin Shell Set dupeler misiniz ? Ben: Ben nereden bulacağım o itemleri xxx: Siz Gm değil misiniz ? Ben: Yoo nerden çıkardınız xxx: Dupeyi Gm ler yapmazmı.( ya sabır ) Ben: Bakın eğer gerçekten oğlunuzun 1 haftalık ömrü kaldı ise raporu mail ile gm lere iletin onlar size istediğiniz itemi 1 haftalık verecektir. xxx: Peki Ben: Hadi İyi Günler ve İyi Yalanlar xxx: Hay A.. bi iyilik yapacan söylemediğin kalmadı... ( yalanmış ) ALINTI DEİL ÇALINTI :lol: +++REP PLS |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.