![]() |
mutlaka okuyun!!!!!!!okumadan geçmeyin pişman olursunuz
bi genç kız varmış odasında muzik dinliyomuş.anneside Kuran okuyomuş.Annesi kızına bağırmış muziğin sesini kıs demiş.kızda hiç dinlemeden devam etmiş muzik dinlemeye.. Annesinin Kuranı daha sesli okuduğunu görünce kız sinirlenmiş annesinin yanına gidip Kuranı yere fırlatmış.. kız alev almış anneside hemen üzerine battaniye falan örtmüş vee yüzünü açtıklarındaa kız berbat bi haldeymişş hastenedeymiş şuanda bi türlü ölmüyomuş anneside aşı vurulup ölmesini istemişler...BU OLAY GERÇEK HATTA BAZI SİTELERDE KZIIN RESMİ BİLEE VARR GERÇEKEN KIZ FECİ BİR HALDE BENDE RESMİNİ GÖRDÜM.
|
paylaşım için çok saol kardeşim
|
paylaşım için çok saol kardeşim
|
dstum bu olayı bende hatırlıorum ve bunu baya bi araştırmıştım.Hatta okuldaki din kültürü öğrtmenimle birlikte baya bi arama yaptık sonuç olarak ne bulduk dersin: hikaye tamamiyle uydurmaymış.O internette dolaşan resimlerde balmumu heykeliymiş.Bu tip hurafelerle insanları islamdan soğutmaya çalışıorlar inanmayın.ya da birisi aklınca insanlara eşşek şakası yapmaya çalışmış
|
bende bunu videosu varr vee gerçekten ibret verici bi olayyyyy güzel paylaşım için sagollllll ama bu olayı araplar biraz abarmışş videoo diyeee gazteden çekmişler ama bende hastanedeki videosu varr
|
vala cansu ben sana ınanıyorum dogrudur cunku kuran o kadar yuce bısıkı ona zarar veren allaha karsı cıkmak gıbı bısı paylasımın ıcın sagol
|
bende hatırlıyorum ama paylaştığın için tşkler
|
evet bende hatırlıyorum!
|
bi yerde okumuştum ama resmini görmedimmm...
|
eline sagılk bunun resmini veya videosunu atma imkanınız varmı?
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.