![]() |
KıYaMet KoptuKtan SonRa...
Kıyamet koptuktan sonra dünyada neler yaşanır diye düşünürsek -Sabah : Biz Öldük! -Anadolu ajansi : Kiyamet koptu ( A.A) -Zaman : Biz demistik, böyle olacagi belliydi! -Dünya Gazetesi : IMKB' de endeks bir daha yükselmeyecek. -Hafta Sonu : Ayhan Isik ile Hülya Avsar gizlice bulustular -Erkekçe : Ayin hurisi -Fanatik Gazetesi : Bu maçin galibi yok! -Cumhuriyet : Sonunda Ata'miza kavustuk. -Bilim Teknik : Evren hakkinda bütün bilmediklerimiz... -Oyun dergisi : Game Over -Elle : Yargi gününde aninda 10 kilo verin! -Para : Kiyametten kâr yapmanin 100 yolu -Star Gazetesi : Sok! Kandirildik, Seytan aslinda iyiymis! -Aktüel : Mahser günü yanininizda olmasi gereken 2 sey: Sevaplar ve Isiya dayanikli elbise -Auto Show : Sirat köprüsünde saniyede 100 km ye ulasan son model arabalar -Arena Ugur Dündar : Cennete rüsvetle kaçak giren günahkarlarin tüyler ürperten dosyasi -Hürriyet Ertugrul Özkök : Iyimserligi elden birakmayalim, hiç olmazsa cehennemde isinmak için yakit parasi yok! -Radikal : Yeni dosyayi açiyoruz: Yesil itirafediyor. Aslinda kiyametten Susurluk çetesi sorumlu. -Show TV Reha Muhtar : Sayin Zebani, kazanlarin yaninda terlemiyor musunuz? -Kanal 6 : Izliyorsunuz sayin seyirciler, kazanlarin içi bir volkan gibi, insanlar bagris çagris yaniyor, kizariyor... -Basbakanlik Basin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskanligi : Devletimiz, bütün yaralari saracaktir. |
manyak puhaaha
|
muhahahhaha
|
:D:D Eline sağlık
|
biliyorum bunu çok saol.:D
|
süperr :lol:
|
saol Cok GÜzel
|
koptum yaa saol dostum ..
|
hahha çok saol eline sağlık güsel çalışma:D:D:D
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.