![]() |
Eklenen bölümler ........
Şuanda eklenmiş bölümlere baktığımızda kanka.net in aynısı aynı bölümler eklenmekte ben bu bölümleri eklememiştim bunun sebebi çoğu bölümler aktif değil azdan çoğa gitmek varken birden bire çok fazla bölüm oldu ve aktifliği sağlamak zorlaşacak.. Ayrıca kanka.net in kopyası gibi oldu daha güzel fikirler v.s isim değişikliği v.b olabilirdi buna bir çözüm bulmamız lazım çok fazla bölüm var gereksiz..
|
Aslında çok bölüm demek çok fazla içerik demektir..Eğer güncel tutabilirsek her bölümü güzel..Ama kopya konusunada tamamen katılıyorum...Biraz daha orjinal fikirlere ihtiyacımız var bu ortada...Öncelikli amacımızda aktif üye sayısını fazlalaştırmamız ki biraz renk gelsin..Sanırım bunlarıda el birliği ile yarışmalar vb.. şeyler düzenliyerek ufak tefek ödüller felan vererek sağlıyabiliriz...Benim görüşlerim bu yönde...
|
İsim değişikliği güzel olabilir...Adult kaltığından buyana aktif uye konusunda geriledik...Harunun dediği 'de olabılır uyelerın gelmesını sağlamak için çeşitli yarışmalar düzenliyebilirz...
|
adult bitti forum çöktü,bir süre böyle devam etsinde düzenleme yaparız,değişik bölümler açabiliriz.tekliflere açığız (:
|
Yarışmalar Olabilir İlgi Çekmek Lazım ...
|
Bir zamanlar kanka.nette böyleydi belki o zaman bu kadar bölüm bile yoktu bana kalırsa zamanla düzelecektir biraz gayret göstermemiz yeter üye çekmek için yarışmalar çok iyi bir düşünce samimi bir ortam kurduktan sonra zaten gerisi gelir yeterki o samimiyete ulaşalım ve üyelere yansıtalım...
|
kanka.nettekı arkadaşları cakal net'te çağıra bılırırtız ...
|
kanka.net tekiler cakal.nette takılmıyor. cakal.net ayrı bir forum kanka.net nasıl bulduysa bizde kendi üyelerimiz zamanla bulacağız
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.