![]() |
Sarkılar bilmiyordu ölüm nedenimi
Ben sana gökkuşağı demiştim
Yükseklere koymuştum, gökyüzüne... Tam renklerinle, tüm güzelliğinle, boylu boyunca... Çünkü değerliydin, Yerlere koyamıyordum. Hep, ulaşılması imkansız yerde kalmanı istiyordum. Sen, herkesten üstün olmalıydın Herkesin, herşeyin ötesinde Benden de ötede Ve ben, ancak seni öyle görebiliyordum. Bir ebem kuşağı hep uzaktadır, demiştim Hep aynı yerde durmalıydın Yerinde... Mesaf eyi korumalıydın Seni kolayca seyredebilmeliydim. doya doya... Bir ebem kuşağı yakından görülemezdi. Yanındakilerin seni görmediği gibi... Bense, hep uzaklarda kalmak istiyordum Ve seni hiç kimsenin göremeyeceği kadar çok görmek... Hiç kaybetmemek...Bir an bile. Onun için "Gelme." diyorum "Gelmem." diyorum. Uzaklığı korumak istiyorum Uzaklığı ve sevgiyi Çünkü seni hep seyretmek istiyorum Ve sevmek, engelsiz, kesintisiz, net... Seyretmek ve sevmek Engelsiz, kesintisiz ve net... Onun için dindirmiyorum yağmuru Damlaları bitirmiyorum Sen damlalara muhtaçsın Ben de sana... Damlalarda yaşıyordun Yağmur kesilmemeliydi Günes çekilmemeliydi. Ve sen hep yerinde olmalıydın, hep Hep görebilceğim yerde... Ne olursa olsun. Ve ben seni hep görebilmeliydim... Yağmur kesildiğinde Yüreğime akğyor yaşlar... Damlalara sevgi vuruyordu ışık ışık Sen gözyaşlarımda oluşuyordun, Tüm renklerinle, tüm güzelliğinle... Sen yüreğimde beliriyordun tüm heybetinle Yedi renginle... Yüreğime yağmurlar yağmurlar yağıyordu Sevgi vuruyordu damlalara Canım acıyordu, Kesintisiz ağlıyordum, kesintisiz... Kesintisiz seyredilmek için seni. Gözyaşlarımda, yüreğimde, Yüreğimin içinde, sabahlara kadar... Yüreğime vuruyordu sevgi Yüreğimin içi acıyordu... Yüreğim dışarıdaydı Benim dışımda, ötelerde, göklerde Senin durduğun yerde. Yüreğim sendeydi, senin yanında. Çisem çisem yağmurlar yağıyordu Yüreıimin içine... Gözyaşı yağmurları... Sevgi damlalara vuruyordu Sen oluşuyordun Seni seyrediyordum Hep durduğun yerde...Yüreğimde... Boylu boyunca uzanmışsın Yüreğim taşıyamıyordu Yüreğimin içi acıyordu Gözyaşlarıma sevgi vuruyordu ışık ışık... Yediye ayrılıp, Renk renk seni oluşturuyordu Yüreğime sevgi vuruyordu. Göz yaşlarımdan çok İçimi acıtıyordu. Yine yağmurlar yağdi, dün gece yüreğime... Diner gibi oldu altıda Yine sen olmuştun Gökkusağı... Sen yüreğimde Yüreğimin senin olduğu yerde... Gözlerim buğuluydu Dolu doluydu Net göremiyordum Fakat, kesintisiz seyrettim seni Yüreğimin içinde O sendeydi, seninleydi Yüreğimin içinde... Çisem çisem yağmur yağıyordu gözyaşalrımdan Sen Işık ışık Renk renk Her rengin bir nota... Yürek tellerinde şarkılar... Her renge bir şiir yazıyordum, Her notaya bir şiir okuyordum, Ben ölüyordum... Sarkılar bilmiyordu ölüm nedenimi Şiirler biliyor, söylemiyordu Sen herşeyi biliyordun. Sana Bir Daha Şiir Okumak İstemiyordum, Çünkü Artık Hiçbirsey Yerinde Değildi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.