![]() |
nasıl ßöyle yazılır?
B harfini böyle ''ß'' yazmak istiyorsanız yazacağınız yere ctrl+alt+s yapın çıkacaktır ß bu harf...kolay gelsin msn ile alakası yoktur her yerde denenebilir ama isteyen msn de de yapabilir...
lütfen +rep... |
teşekkür ederim.valla ingilizce yazı yazarken bu harfi bulamıyordum onun yerine kelimede oyunlar yapıyordum...valla teknolji özürlüyüm azıcık :) öğreneceğim çok şey var ....saolasın
|
ßunu herkez biliyor ve sadece "alt + s" şeklindede oluyor güzel paylaşımlara +rep verilir umarım anlatmak istediğimi anlattım ! ;)
|
alt+s yapınca olmuyor uydurma...5 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum biraz daha salla sen guiness rekorlar kitabına girersin!alt+s yapınca forumda msn de olmuyo...hiçbiyerde olmuyo...
|
ctrl+alt+s =ß verir
ctrl+alt+e =€ verir ctrl+alt+b =[/B] verir ok....... |
alt gr+e de '€'verir bu 1.
ctrl+alt+b=bunu verir. diğerleri...; ctrl+alt+a=æ ctrl+alt+b= ctrl+alt+c=bişi vermez:D ctrl+alt+d=bu da bişi vermez:D:D ctrl+alt+e=€ ya da 'alt gr+e=€' ctrl+alt+f=bu da bişi vermiyo;) ctrl+alt+g=bende ağ bağlantısı çıkıyo masaüstüne göre ayarlanmıştı.bunda da bişi yok:/ ctrl+alt+h=bişi vermez. ctrl+alt+ı= bunu verir. ctrl+alt+i=bişi yok. ctrl+alt+j=aynen bişi yok. ctrl+alt+k=bişi vermez. ctrl+alt+l=yok. ctrl+alt+m=yok.. ctrl+alt+n=no! ctrl+alt+o=yok... ctrl+alt+ö=yok:(!;( ctrl+alt+p=yok bea:D.. ctrl+alt+r=yok. ctrl+alt+s=ß bu çıkar:bu harf kavga çıkaran bi harf.bazı arkadaşlar zaten kavga çıkarmayı çok seviyor! ctrl+alt+ş=´ bu çıkar. ctrl+alt+t=yok. ctrl+alt+u=bunları verir. ctrl+alt+ü=~~bunu verir. ctrl+alt+v=yok. ctrl+alt+y=yok. ctrl+alt+z=yoktur.. oldu mu rahatladınız mı?hee:/abi sıktın sen hee orderpros... |
valla benim teknolojiyle pek aram olmadığı için ben bilmiyordum ve şimdi öğrenmiş oldum..bilgiler için teşekkür ederim arkadaşıma :)
|
YAHU BEN ONLAR BENİ SİNİR ETTİ DİYE BÜTÜN HEPSİNİ DENEDİM:d
|
kardeş sen olanları versen yeterliydi olanlarıda ben vermiştim zaten (gerekli olanları) ama yınede eywallah
|
önemli olan paylaşım ..;)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.