![]() |
Tek rakibi T.F.F.
Avrupa'da başarılı olmak için kesenin ağzını açan Fenerbahçe, Futbol Federasyonu'nun geciken yabancı kararı nedeniyle yıldızları kadroya katamıyor.
30.06.2007 Tek bir adım atmıyor Futbol Federasyonu’nun önümüzdeki sezon Süper Lig’de oynayacak yabancı oyuncu konusunda bir türlü karar verememesi ve bunu sürekli ertelemesi, en çok Fenerbahçe’yi vurdu. Çünkü önümüzdeki sezon Avrupa’da başarılı olmak için dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katmak isteyen ve bu uğurda rekor bir bütçe ayıran Kanarya, bu belirsizlik yüzünden tek bir adım bile atamıyor. Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızını aldıktan sonra golcü arayışına yönelen yöneticiler, Futbol Federasyonu’nun yabancı kararını açıklamaması nedeniyle elleri kolları bağlı bir şekilde bekliyor. Yıldızlar beklemede Teknik direktör Zico’nun isteği doğrultusunda Milan’lı Ronaldo, Aston Villa’lı John Carew, Barcelona’lı Gudjohnsen gibi isimleri listeye alan yöneticiler, bir türlü adım atamıyor. Sarı-Lacivertliler’i en çok tedirgin edense, talip olunan futbolcuların bir süre sonra işin uzaması nedeniyle transferden vazgeçmesi. Belirsizlik yüzünden beklemekten başka bir şey yapamayan Fenerbahçeli yöneticiler, yabancı sayısının 6’da kalması olasılığını düşünerek, bu durumda yerli oyunculara yönelmeyi hedefliyor. Yani her şey Haluk Ulusoy’un iki dudağı arasında. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.