![]() |
Gıcığın biri :)
- Hoşgeldiniz, ne alırdınız ?
- Sprite var mı ? - Var efendim. - O zaman bir light cola alıyım. - Buyrun ne alırdınız efenim ? - Cola varsa bi çay getir de ayran içelim - Hoşgeldiniz ne arzu edersiniz ? - Şey ben arkadaşımı bekliycektim - Peki efendim - Ama dur ya sen bana bi kola getir - Peki efendim - Ama dur yaa arkadaşım gelsin sonra - Tamam nasıl arzu ederseniz - Ayyy ama sen bana en iyi bi tost yap - Tamam - Ama dur -..... - Hoşgeldiniz, bişi alır mısınız ? - Hayır çocuğum biz sadece oturmaya geldik buraya - Buyrun efenim hoşgeldiniz. Ne arzu edersiniz ? - Sıcak süt var mı? - Evet efenim - Lütfen soğutup da getirir misiniz - Ne alırdınız ? - Ne vardı - Acılı Adana, Urfa kebab - Acılı Antalya yok mu ? - Bundan var mı ? - Var - Ya bundan ? - Var - Peki ya bu - Var.. - Ya bu - Var.. - .... - Var - ... - Var - ... - Var - O zaman şundan getir.. - Ondan maalesef kalmadı.. - Ne biçim yer yahu burası hiç bişi yok. - Hoşgeldiniz efendim ne arzu edersiniz ? - Yiyecek bişiler istiyorum - Ne gibi bişiler isterdiniz - Karnımı doyuran bişiler - Tabi efendim de istedigin özel bişi var mı ? Yoksa size bilmem ne menümüzden verelim. Doyurucudur. - Ne demek o istediginiz özel bişi var mı falan ? - Yanlıs anladınız efendim ben sadece.... - Kesss iki lokma bişi yiycektik içine ..ıctın. Vazgectim tokum ben sen bana soguk bişiler ver - Tabi efendim. Ne içersiniz? - Soguk olsun.. Böle ferahlayabilecegim bişiler - Tabi efendim hemen bir kola getirebilirim - Senden kola istedigimi hatırlamıyorum. Bana saydın mı sunlar bunlar var die de secmemi bekliosun kardesim - Buyrun ne alırdınız - Bişi almicass - Nasıl yanii - Bi sigara içip çıkcam - Hoşgeldiniz - Tost - Nasıl olsun efendim - Tost - Anladım tost - Madem anladın hani tost... alıntıdır.... |
heheheh ßunLar adaMı ÇıLDırTıR Yaaa...:D
|
- Hoşgeldiniz, bişi alır mısınız ?
- Hayır çocuğum biz sadece oturmaya geldik buraya bende garsonluk yapıyodum 1 sene önce en nefret ettiğim sözdür bu ama ben böyle diyenleri kovalıyodum :D:D:D |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.