![]() |
07/09/07 - Aşk 'Engel' tanımadı
Konya'da 4 yıl önce silahlı kavgada yaralandıktan sonra yürüyemeyen ve tedavi sürecinde eşinden ayrılan Ömer Porsuk, kendisi gibi engelli Ayşegül ile hayatını birleştirdi.
Alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada silahla yaralanan Ömer Porsuk (28), yapılan tüm müdahalelere rağmen bir daha yürüyemeyince hayatı değişti. Tedavi sürecinde, bir kız çocukları olan eşinden ailevi sorunlar nedeniyle ayrıldığını belirten Porsuk, ''Önce ayaklarımı sonra eşimi kaybettim, ancak hayata hiçbir zaman küsmedim, aksine daha azimli oldum. Hayatın tüm olumsuzluklara rağmen güzel yanlarını keşfetmeye çalıştım'' dedi. YILDIRIM AŞKINA TUTULDU Konya Özürlüler Derneği'nde bedensel engelli Ayşegül (28) ile tanıştığını ifade eden Porsuk, şunları kaydetti: ''Bizimki yıldırım aşkı. Birbirimizi görür görmez çok etkilendik. Kendisi de 3 yaşında vurulduğu bir iğneden dolayı bir daha yürüyememiş. Sonra sohbet ortamlarımız oldu. Buluşmalara başladık. Birbirimize daha çok ısındık. En sonunda birbirimize deli gibi aşık olmuştuk. KAÇACAKTIK AMA... Evlenmeye karar verdiğimizde Ayşegül'ün ailesi bu duruma karşı çıktı. İkimiz de engelli olduğumuz için anlaşmamızın zor olduğuna inanıyorlardı. Eşimin ailesi evlenmemizi istemediği için biz de kaçmaya karar vermiştik. Durumu öğrenen aileler, evlenmemize razı oldu. Biz de düğün tarihi aldık.'' MUTLULUĞUMUZ ÖRNEK OLSUN Porsuk, engellilerin de diğer insanlardan farkı olmadığını en iyi bu şekilde gösterdiklerini ifade etti. Porsuk'un eşi Ayşegül ise çok mutlu olduğunu, bazı şeyleri engelli ve sağlıklı insanlara gösterebilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ayşegül ile Ömer Porsuk'u, düğün törenlerinde aileleri ve yakınlarının yanı sıra engelli arkadaşları yalnız bırakmadı. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.