![]() |
07/09/07 - Ceren’i önce boğdu sonra tecavüz etti
Adana’da geçen cuma günü kaybolan 5 yaşındaki Ceren Yağız’ın, amcasının oğlu 27 yaşındaki Murat Yağız tarafından boğulduktan sonra tecavüz edildiği anlaşıldı.
Narlıca Mahallesi’nde oturan Sebahat Yağız (38) kızı Ceren’in kaybolması üzerine karakola başvurdu. Görgü tanıklarının, "Ceren’i uzun saçlı biri bisikletiyle götürüyordu" sözleri üzerine, polis önceki gün Murat Yağız’ı gözaltına aldı. Evlatlık alındığı belirtilen talihsiz küçük kızın cesedi ise dün öğlen 100’üncü Yıl Semti Göçmenevleri Kavşağı’nda boş bir arazide bulundu. Minik Ceren’in tecavüze uğradığı, kendi pantolonuyla da boğularak öldürüldüğü belirlendi. Gözaltında tutulan amcaoğlu dün suçunu itiraf etti. Murat Yağız ifadesinde şunları söyledi: "Çikolataları verip gezmeye götürmek için bisiklete bindirdim. Issız bir yerde bisikletten indirdim. Pantolonunu çıkartmasını istedim. Çıkartmayıp bana direndi. Ben de pantolonunu zorla çıkarıp boğdum. Öldürdükten sonra tecavüz ettim." |
Allah Belanı versin İnş
Ya noldu bu insanlara ya:Len bu kadar kudurduysan bu işi yapabileceğin bir çok yer var ufacık çocuktan ne istion bea şerefsiz:(:(:(:(:(:(:(:( |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:27 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.