![]() |
GoldWave 5.20
http://www.pctipp.ch/library/graphic...dl/14061_2.JPG
Tanıtım: GoldWave profesyonel bir dijital ses düzenleme yazılımıdır. Yazılımı kullanarak ses dosyalarını oynatabilir, yeniden oluşturabilir, düzenleyebilir, kaydedebilir, analiz edebilir, yeniden yapılandırabilir veya zenginleştirebilirsiniz. Yazılımın Genel Özellikleri # Bir oturumda birden fazla dosya ile çalışabilmek için 'Çoklu Döküman Arayüzü'ne sahiptir. # Çok büyük boyutlu dosyaları düzenleyebilme: 4GB ve daha büyük boyutlu dosyaları (yalnızca NTFS). # Yapılandırılabilir sistem belleği ve sabit sürücü düzenlemeleri. # Yüksek kalite: 24 bit, 192kHz # Gerçek-zamanlı görsellik: çubuk grafik, dalga şekil grafiği, düzey grafiği... # Hızlı düzenleme: kes, kopyala, yapıştır... # Çoklu geril alma işlem düzeyleri. # Önceden görüntüleme ve ayarlama efektleri. # Ses onarma süzgeçleri: gürültü indirgeme, # Desteklenen dosya biçimleri: WAV, MP3, OGG, AiFF, AU, VOX, MAT, SND, VOC, RAW çift verileri, metin versi ve daha fazlası # DirectX ses eklentilerine destek. # Efekt dizilerini düzenleyebilme. # Ses CD'si Okuyucu # Toplu işlem ve dönüştürme yapabilme. # Dosya parçalama özellikleri, kesim noktalarını sürükleyip-yapıştırma ve otomatik kesim yapabilme. # Fare ile doğrudan ses dalgalarını düzenleyebilme. # Uyarlanabilir ara. çubukları. # Uyarlanabilir dalga renklendirmeleri. # Düzgün, dost canlısı, kolay kullanımlı kullanıcı arayüzü. # Birkaç dahili ulaşılabilirlik özelliği ve klavye kısa yolları. # Mükemmel değer. Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler # CD okuyucu için çıkarma butonu eklendi. # Yardım dosyası Windows Vista uyumlu hale getirilerek güncellendi. # Dosya birleştirme ve toplu işlemler için M3U desteği getirildi. # Bazı düzeltmeler ve geliştirmeler yapıldı. NoT 1: Yazılımı Windows ME/2000 işletim sistemlerinde kullanmak isteyenler DirectX 8 veya daha güncel bir sürümünü sistemlerine yüklemiş olmalılardır. DownloaD |
Link Ölü
|
link kırık
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.