![]() |
Başak 19.07.07 Perşembe
BAŞAK
Bugün, kendinizi ifade konularının en başında denge arayışı yer alacaktır. Bu arayışın en fazla yoğunluk gösterdiği alan ise, ilişkinizle alakalı konulardadır. Bugünkü etkiler altında öncelikle, yaşadığınız beraberliğin kalitesi ile, kendi fikirleriniz arasındaki incecik çizgide bir problem var mı, öncelikle bunu düşüneceksiniz veya ilişkiniz yoksa ve siz bir kişiyle beraberlik arayışında iseniz, bundan sonrası için nasıl bir şey yaşamak istediğiniz konusunda kendinizle olan yüzleşmeye çalışacaksınız. Belki de bazılarınız nerdeyse ayrılmak üzere. Peki bu noktaya nasıl gelindi, sebepleri neydi ve neden bu üzücü hadiseler yaşandı. Yani siz bir birey olarak, inandıklarınızı, kafanızın içindeki fikirleri ve değerlerinizi oluştururken, bunu yaşadığınız veya yaşamak istediğiniz ilişkide ne ölçüde oluşturmalısınız. Günün tümünde beyninizin içinde bu medcezirler yaşanacaktır. Fakat işin ilginç yanı, mükemmellik arayışının önderi bir insan olarak, belki de son zamanlarda ilkkez bu kadar yakından incelemek durumunda kalacaksınız. Bu doğal olarak son derece yararlı bir şey olacaktır. Mantığınızı her zaman devrede tutan bir kişi olduğunuz için, kendinizce saptamalar yapabilirsiniz. Ben nasıl biriyle olmalıyım, mükemmellikten kastım nedir, karşımdaki insanın ne yönü beni çekmekte ve onunla bütünleştiğimde aksayan yada olumlu anlamda kazanımlar hangileri. Bu sorulara eğer olumlu cevap veriyorsanız, bilin ki doğru insan bulma şansınız veya bu ilişkide mutlu olma şansınız o kadar yüksek. Eğer tam tersi ise, o zaman değişimi önce kendinizden başlatmak ve daha sonra ilişkiyi düzenlemek en doğru yol olacaktır. Akşam saatlerinden itibaren ise odak noktanız parasal konular ve güvencenizle alakalı meselelere çevrilecektir. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.