![]() |
format tan anlayan arkadaslar YARDIMM!!!
Oncelıkle selamun aleykum....
arkadaslar ben pc ye format atmak ıstıyorum fakat bı turlu yapamıyorum ben bır kac kısıden duymustum bunun bı cd sı varmıs hıc ugrasmadan cd yı takıp hemen halledıyormusuz ama ben bu cd yı bı turlu bulamadım.. yardımcı olursanız sevınırım sımdıden herkeze TESEKKURLER!!!!! |
msn den bana ulaş profilimde var!
|
As
bak şimdi alacan bi xp cd si pc rest atıp f2 bascan sonra orda boot yazar ordan cd romu başlaalcan sora save deip rest atacan ön yükleme içi bi tuşa basın der sonra sati alta yasar bunu yapmak için bunuı yapın die |
böyle de oluyor türkçe yapma ama bizim babamın arkadaşının şirketi var bilg. hani duymuşunuzdur to.i die reklam olmasın orda format attılar baktık yazılım kurbanı olabilirsiniz!yapçaksan bilgisayarcıya yaptırma!kendin yap!
|
http://www.bilgiportal.com/v1/idx/5/...k-Resimli.html
buraya bak ama daha önce kurmadıysan yapamazsın...bilen birisine yaptır derim.. |
xp cd'sini çoğu bilgisayarcıda bulabilirsin
abi tak xp cd'sini pc'yi resetle setup menüsünü aç boot menüden cd-rom'u en başa getir kaydet tekrar resetle pc'yi sonra önyükleme için bir tuşa basın yazıyor bas adımları takip et bu kadar. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.