![]() |
lutfen herkes cep telefonun marka ve modelini yazsın
arkadaşlar lutfen herker cep telefonun marka ve modelini yazsın vede hakkında yorum yapsın iyi sundan dolayı ,kotu şundan dolayı diye
|
ilk olarak ben baslıyım
siemens s65 telefon çok kibar vede kullanılı yaklasık 1 senedir kullanıyorum bazı eksikleri dısında super bunlarda mp3 çalmıyo ,radyo yok vede symbians yok |
al benimkide nokia 6260
nokia 6260 oyun program ve benzeri bisi varsa yolla lutfen
|
Alıntı:
kanka biz cep kullandğın cep telefonu hakkında yorum yap dedim istek de bulun demedim istek hattı var |
ben 6600 kullaniyorum gayet memnunum telefonumdan ama keşke radyo olayını da koysalarmış su telefona o zaman tamamen 4x4 ' lük bir telefon olurmuş bana göre...
|
7610 kullanıyorum çok memnunum ancak biraz yavaş gelio bana birde radio en büyük eksiklik bence
|
6230 ve 6230i kullanıyorum çok fazla özellik aramıyorum aradığım en büyük özellik küçük olması, bide mp3 çalarken ses seviyesinin gayet yüksek olması bu sebeblerden dolayı çok memnunum
|
sağol kardes
|
:biggrin: 6670 kullanıyorum tel çok ii herkese tavsiye ederim bi radyosu yokama bunu nokianın orjinal radyolu kulaklıyla çözdüm sesi ii ne ararsan war:smile:
|
benim telefon sony ericsson k750i cok iyi cunkü resim kalitesi 2 megapiksel süper görüntü kötü tuş takımına cabuk toz doluyo bozuluyo
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.