![]() |
Ogame Oynayanlar buraya
Çakal.netteki Ogame oynayanlar buraya
|
kanki valla ben hastası olum ogame'nin
ben 14.gezegen deyim adım:watican_666 gezegen adım:spawn durumum:metal:5.799 kristal:6.100 Deuterium:255 herkesi 14.gezegene bekliyorum kankiler beraebr bi ittifak kuarıl mesala benim ittifdakıma katılabilirsiniz ittifak adım:satan666 herkesi bekliyorum kankiler |
Türkiyede pek çok hile ve sahtekarlık var..Forumdaki moderatöründe operatörlere kadar...
Biz Artık Amerika Ogame sitesinde oynuyoruz... www.ogame.org 11. evrende Türkiye ittifakı kurdum ve 10. sıradayız... Bütün Kardeşleri beklerim... |
ok kanki sağol yakında 11.evrendeyim
|
guzel bısı ye benzıyoda anlamadım ben bu oyunu sole acıklamalı sekılde yassanız
|
beyler 21. erende wars die bi ittifak kurduk tum ogame sevenleri bekleriz uye sayısı:5
:)) simdilik |
ok kanki gelicemde şu an biriine saldırmaktayım roket silom bitti ve ellimde hiç bi güç klmadı geri çekilicem yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
|
Beyler bende 13. evren CArtEL gezegenin adı daha yeni başladım Bana az da yardım edin tabe varsa 13 . evren de gezegeniniz !
|
Arkadaşlar 15. Evrende CakaLNet adı ile Bir İttifak kurdum Ogame Oynayanlar Oraya katılsınlar
|
sizin işin varya tüm gezegenlere üye olcam heeee
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.