www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Dünyanın Son Günü Nasıl Olacak?Senaryolar Burada.. (https://www.cakal.net/showthread.php?t=8146)

KaRaYeL 01-28-2006 04:23 PM

Dünyanın Son Günü Nasıl Olacak?Senaryolar Burada..

Dünyanın Son günü Nasıl Olacak?

Arkadaşlar bir gazatede okudum..Gerçekten ilgimi çekti..Bu senaryolardan sadece bir tanesini biliyordum..Ama diğer üçü gerçekten daha ürpertici..Sizinle paylaşmak istedim..

İşte bu sorunun cevabı hakkında birçok bilim adamlarının 4 ayrı senaryosu var..

1-Berlin'e göktaşı çarpacak ve tamamına yakını yokolacak..
2-New york dev dalgalarla sular altında kalacak,buradaki herşeyin sular altında kalması bekleniyor..Başka bir deyişle,EN BÜYÜK TSUNAMİ Dünyanın en önemli kentlerinden biri olan New York'u yok edecek..
3-Yayılan güçlü ve etkili bir virüs[kuş gribi gibi]tüm dünyayı etkisi altına alacak...Milyarlarca insan bu virüsten veya bu virüsün yol açtığı hastalıklardan ölecek..
4-Kara bir delik tüm gezegeni içine kalacak..Ve tüm varlıklar bu delikte sonsuzluğa doğru sürüklenecek...

İşin garip ve ürkütücü yanı ise,bilim adamlarına göre Dünya'nın son günü çok uzak değil....

MySteRio_Jr 01-28-2006 04:39 PM

Özellikle 4. senaryo korkuttu beni, kanka bilim adamlarına inanmaya kaldıysa bizim işimiz.. Kimi diyo 3000 yılından önce kıyamet kopmayacak, kimi diyo 40 yıl içinde kopacak :D:D Yani çeşitli söylentiler var, bekleyip görücez, daha doğrusu inşallah biz göremeden giderizz :D:D

KaRaYeL 01-28-2006 04:49 PM

Alıntı:

İlk Gönderen MySteRio_Jr
Özellikle 4. senaryo korkuttu beni, kanka bilim adamlarına inanmaya kaldıysa bizim işimiz.. Kimi diyo 3000 yılından önce kıyamet kopmayacak, kimi diyo 40 yıl içinde kopacak :D:D Yani çeşitli söylentiler var, bekleyip görücez, daha doğrusu inşallah biz göremeden giderizz :D:D

Kader Diyelim...

hasere 01-31-2006 02:45 PM

aten ölmeyecezmi! Daha iyi olur bence fantastik ve daha görsel bişey olurdu hatta biraz action iyi gelir heheheueuneh :)

shalter 01-31-2006 03:15 PM

haklıymışsın çok ilginç

watican_666 01-31-2006 06:42 PM

kankiler Allah herkese hayırlı ölümler ihsan eylesin;

sonuçta topraktan geldik topraga gidicez

eninde sonunda ölücez valla ben kafama takmıyorum olursa olsun ama bişey varki kıyamet asıl ondsan korkalım

Tathar Elanessé 02-01-2006 02:09 AM

arkadaşlar her ne olursa olsun insanlık bir şekilde yaşamaya devam edecek bu konuda emin olabilirsiniz asla bir son yoktur,sadece hep daha kötüsü vardır....!
hayat devam eder,burada veya başka biryerde.....!

๏๒รєรรเ๏ภ 02-01-2006 05:42 AM

4 ncü secenek en ii secenek en azından beraber olcas :)

!CArtEL! 02-03-2006 09:58 AM

Allah o günleri Göstermesin yarabbi !

amfibik 02-03-2006 01:15 PM

olum gunu zaten olen için son gundur arkadaşlar nasıl olursa olsun yane eywalla :)

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:21 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.