![]() |
Duygularım Bitti
Duygularım Bitti
Iskartaya çıkmış gibiyim Her yere rötarlı gidiyorum Yanlış duvarlara çarpıyorum Yanlış şiirler yazıyorum Yanlış sokaklara giriyorum Suçsuzum ama Hep susma hakkımı kullanıyorum Dilim dolanıyor Ağzım kuruyor konuşamıyorum Yasal yaşamıyorum sanki Tek şahit benim Akreple yelkovanın yorulmuşluğuna Geçmeyen duygusuz günlerde Bahçe kenarında çocuklar oynarken Zıplayıp büyüyorlar Ben durgun yaşlanırken Hiç yaşamamış gibiyim Yeniden doğmayı hızla bekler düşlerim Yüreğimin çırpıntısı Mehter takımının kös vuruşunda İki ileri bir geri Düşüncelerimle yerçekimini kaldırırken Güneşi indiriyorum üşüyen bedenime Şakası yok bunun Barutun ateşe özlemi misali Duygularımın canlanması için. |
Sen Gittin ya
Sen gittin ya... Ardından ben değil gök ağladı. Sen gittin ya... El sallarken elim havada kaldı. Sen gittin ya... İçimi sensizliğin acısı sardı. Sen gittin ya... Gülüyordum ama hüznüm hep saklı kaldı. Sen gittin ya... Gözlerim her balkona çıkışta seni aradı. Sen gittin ya... Boncuğun uykuyu o balkondan aşağı attı. Sen gittin ya... Bir küçük resim senin yerini aldı. Sen gitti ya... Günleri sayar oldum. Sen gittin ya... Artık gelmez oldun.. |
Paydos Vakti
Yine bir akşam daha oldu Birazdan Ay çıkacak gökyüzünde Onun peşi sıra da yıldızlar Yıldızlar doğacak göğün her yanında Yüzlercesi hattâ binlercesi binbir parlaklıkta Hepside sinema salonunda yerlerine oturan seyirciler gibi yerleşecekler gökyüzündeki boş koltuklara Pırıl pırıl parıldayacaklar gökte pırlanta kolyeler misâli Aralarında koyu bir sohbete başlayacaklar bir bir Bir uğultudur kaplayacak her yeri bir anda Daldıkça dalacaklar sohbete geveze yıldızlar Kahkaha sesleri öbek öbek yükselecek uzayın derinliklerine doğru Konuşmaktan sıkıldıkları vakit şarkılar söyleyecekler hep berâber neşeyle, mutlulukla Kardeşlik ve barış temalı şarkılar çınlatacak göğü Kolkola girip sağ sola salınacaklar hacı yatmazlar gibi ellerinde ışıklarıyla yıldızlar hep birlikte Konserlerdeki insanların çakmak ateşiyle yaptıkları şekilde âdetâ onları taklit edercesine Mehtâbı da yanlarına çağıracaklar ama o gelmek istemeyecek bir oyun bozan çocuk edâsıyla omuz silkerek Sabaha karşı yorgunluktan bitkin düşecek yıldızlar hep birden Güneş usulca alev alev yanan kor yüzünü doğudan gösterdiğinde sabahın mahmurluğunda yıldızlar çoktan terk etmiş olacak yerlerini gündüzün ışıyan aydınlığına Artık paydos vaktidir bir sonraki eğlenceye kadar Artık paydos vaktidir yeni bir buluşmaya kadar. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.