![]() |
Artık Alıştım
Artık Alıştım
Artık alıştım, öğrendim.. İlk değil Bundan sonra Son söz hep benim, Kapım açık herkese Buyurup gelsinler, Varsa bir fincan kahvemiz Zevkle ikram ederiz, Bilirsiniz bir fincan kahvenin Kırk yıl hatırı var, Artık alıştım, öğrendim.. Hem ilk hem son söz benim Ben böyleyim Siz kabul dedikten sonra Ben söze yeni başlarım, Siz değil Benim buyurmam lazım evvel Tamam adet yerini bulsun gelelim, Kahveyi siz ikram edersiniz Ama kırk yıl hatır değil bu kahve Hatırı olmazsa hiç Olursa ebede kadar, Artık alıştım, öğrendim.. Bize göre değil yine de Hep derim Aldanabilirim belki Ama aldatmam hiçbir kimseyi, Çünkü ben böyleyim Kendim gibiyim Göründüğüm gibiyim yani Ama siz de Hem yiğidi öldürdünüz Hem de hakkını yediniz! Artık alıştım, öğrendim.. Ekmek aslanın ağzında diyorlar hep Bu doğru Kolay değil hiçbir şey, ama geç öğrendim, Ekmeğimiz aslanın midesine indi sonra Bu da doğru, Ve öğrendim ki Aslan da aç ve o da ekmek arıyormuş artık! |
Peşindeyim
Hep imkansızlıklara mı yenik düşecekti benim sevgim. İstediğim neydi ki, kusursuz bir aşktı sadece, uğruna bir ömür feda edebileceğim, Herkese örnek olsun, Herşeyin sahte olduğu şu hayatta, tek o gerçek olsun istedim. Aslında gerçekleşmesi imkansız hayallerin üstüne kurulmuş, sabahının olmamasını ümit ettiğim tatlı bir rüyaydı işte, Herşey gibi o da yalandı belki, Peki sırf bu yüzden sevmekten vazgeçecek miyim? Aksine, artık sonu gelmeyecek uykuların peşindeyim... |
Tahta
Gün doğarken kapından Unutma bakmayı pervaza Belli olmasa da Taze bir iz vardır tahta da Kuş sesleri vurur sabaha Çalılıklar arasında gezinen Dönüşür bildik bir ahşaba Şah damarı kesilen |
Gelme
Cansız bir kalp avuçlarımda kalan Sensizliğin koynunda yakalandı sevdam Kimsesizliğin köşesinde bendim seni haykıran Bırak dokunma! Sensin canımı acıtan. İçime çekerek bitirdim hasretini Bitmiyor nefesim gibi solusamda seni Gelme bana vereceksen donuk kalbini Tutma ellerimi bırakacaksan eğer geri. Korkuyorum artık yastan, kahırdan Bir seveni bulamadım candan Sevmeler esaret olmuş hepsi çamurdan Sahteyse aşkın çıkar beni aklından. Ben yıldızlara söylerim sevgimi Gökyüzü sırdaşım olur alıp giderim kendimi Üzülme sen Söylemem bana çektirdiklerini Unuturum yüzündeki tebessümlerini Silerim izlerini Gelme sen yeter ki! |
Bu Gece Seni Terk Etmeli
Yokluğun İdamlık mahkumun saati gibi suskun Varlığın Müebbedin firarı , anne bedduası Sen şehrin suskun çiçeği Denizin dalgalı nefesi Ne gelişin belli ne gidişin Bu gece seni terk etmeli Sen beni yakıp gittiğinden beri Sokaklar yağmur kokar Ben geceye sakladım seni Uzatıp gibi yapıp çektiğin ellerini Seni bu gece terk etmeli Yalancı gözlerin çalar hecelerimi Dokunuşlarının ihaneti dile gelir Ateşle yoğururken yüreğimi Bu gece seni terk etmeli Sandım ki bir gülüş getirmiştin dudaklarıma yalnız ellerimi ısıtacaktın ben her sabah gözlerimi sana açacaktım saçlarımı senin için tarayıp umuda koşacaktım Sen sevilmek istiyordun ya hani İşte ben öyle çok sevdim seni Gözlerin itiraf edince sevmediğini Anladım Bu gece seni terk etmeli. |
Boşuna
Sen yoksun... Boşuna yağıyor yağmur... Birlikte ıslanmayacağız ki... Boşuna bu nehir... Çırpınıp pırpırlanması... Kıyısında oturup göremeyeceğiz ki... Uzar uzar gider... Boşu yorulur yollar... Birlikte yürüyemiyeceğiz ki... Özlemler de ayrılıklar da boşuna Öyle uzaklardayız... Birlikte ağlayamayacağız ki Seviyorum seni boşuna... Boşuna yaşıyorum Yaşamı Bölüşemiyeceğiz ki... |
Sevgililer Günü
Aşk aramızda oldu bir köprü Görmüyordu gözlerim, andırıyordu körü Unutur muyum nişanımızı, düğünü Bugün sevgililer günü Sevgililer günün kutlu olsun sevgilim Hatırası var ilk buluştuğumuz yerin Heyecanlıydın, titriyordu ellerin Heyecanlıydın susmuştu dillerin Heyecanlıydın konuşuyordu gözlerin Sevgililer günün kutlu olsun sevgilim Sevgililer günü bu günün adı Şirin’de sevmişti Ferhat’ı Tarihlerde yazar destanı Şiirleri süsler hep, sevgidir bunun adı Sevgililer günün kutlu olsun sevgilim. |
Sen ve Gökyüzü
Bir güzelim sensin, bir de gökyüzü, Gerisi denizler ötesi, hepsi. Gökyüzüyüm gündüzüyle, gecesiyle, Sen güzelim aşkıyla, neşesiyle Uyumlu, esgin, el ele, ikiniz, Umutlarla bezer, gönendirirsiniz Ömrümü, kıyısında bir akşamın. Bu kutlu anlarında yaşamamın Solumayı bile unutuyorum; Sanki ölümsüzlüğü tutuyorum! Ya o gökyüzü; öylesine mavi Üstümüzde, öylesine ebedi O gökyüzü ve öylesine gerçek; Büyük, büyük, büyük, kocaman çiçek. |
Unutma Beni
Ellerinle elimi tut, Hiç bırakmamak üzere. Gözlerinle gözlerime bak , Ayırmama sözüyle. Hep yanı başımda otur, Kalkmamacasına, Yüreğinin götürdüğü yere git, Ama beni unutma, Aklından çıkmamacasına, Hatırlanmak isterim ben. |
En Büyük Hatayı Ettim
Gün gelirde sende pişmanlığını dile getirmek istersen Kelimelerini sayfalara dök Benim gibi ama Benim yaptığım gibide sakın yollama Sakla veya yak beni yakıldığın gibi Pişmanlığını kelime kelime Hece hece yak gitsin Beni yakıp kül ettiğin gibi yak gitsin Beni terk ettiğin gibi Belki biraz olsun için rahatlar Fazla üzülmezsin Azalır düşüncelerin Azalır acıların pişman lığın hafifler. Bende pişmanlığımı dile getirip Kelimeleri sayfalar dökdüğümde Sana yollamayıp yaksaydım Benimde acılarım azalırdı Pişmanlığım hafiflerdi Düşüncelerim biterdi Ama ben yine hata yapdım Pişmanlığımı sana yollayarak Hatama yine bir hatta ekledim Seni unutamadığımı Hala sevdiğimi belli ederek En büyük hatayı ettim. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.