![]() |
piercing hakkındaaa
|
göbek haricinde takılan yerlerde bence hiç hoş durmuyo..
konu için teşekkürler... |
neden hos durmuyo sence ?
paylasım icin sağol |
Alıntı:
piercing çok sağlıklı da değil..iyi yapılmazsa bi sorun bile çıkartabilir..yanlış mı düşünüyorum? peki sen ne düşünüyorsun bu konuda?..sanırım sen de piercing var..öyle mi?.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence kadınlara çok yakışıyor hepsine değil tabi
|
benim sevgilimin çenesinde var çok ta yakışıyo her ay yeni piercing aliyom eğer bu kadar siyasetin içinde olmayan bi işim olsaydı eğer bende deldirecektim ama küpe yetio :)
|
bende taşlı ve şu an kulağımda olan örümcek küpe var seviyorum
erkeklerin küpe takması bence sorun olmamalı bazıları acaip tepki gösteriyorlar bende tesbih sevmiyorum kardeşim ne o anlamıyorum ...hele insanın burnunun kemiğini düşürecek kadar hacı yağımıdır esansmıdır sürenler yok mu deliriyorum önemli olan kişilik ve insan olgusu değilmidir dostum |
yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum ama ben erkekte küpeye karşı değilim..hatta bi çoğuna da çok yakışıyor bence..
sadece piercingin bazı bölgelerde hoş durmadığını (ki bu benim fikrim) ve yaratabileceği sağlık sorunları nedeniyle de bazı bölgelere takılmasını da onaylamadığımı belirtmek istemiştim.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.