![]() |
*İçim*
*İçim*
Geldim gidiyorum Yarım asırdan fazlasını Arkaya attım Ama içimle hiç anlaşamadım Bazen içimden geçenleri söyleyemedim Bazen olacaklar içime doğdu Ama önleyemedim Bazen öyle acıları içime attım İçim kavruldu yandı Bazen öyle ıstırapları içimde sakladım İçim yaralandı kanadı Ama içimden çıkaramadım İçime hapsettim hüzünlerimi İçimde taşıdım dertlerimi İçim burkuldu acıdı Yinede kimselere İçimi dökemedim Bazen coştum içim içime sığmadı Bazen küstüm içim içimi yedi İçimde fırtınalar koptu Yinede içimi kimseler bilemedi Bazen gereksiz sevgileri Bazen anlamsız nefretleri İçimde besledim büyüttüm İçimi kapladı boğdu beni Yinede içimden söküp atamadım Bazen gördüklerimi içim almadı Bazen duyduklarımı içim kaldırmadı İçim ezildi sızladı Yinede içimden geldiği gibi davranamadım Ama içim beni anlamadı İçim artık küstü bana içine kapandı Yarım asırdan fazlasını arkaya attım Geldim gidiyorum Ama arzularım hayallerim hep içimde kaldı İçim için için hep yandı hep kanadı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.