![]() |
Evlilik
Bay bayan herkese sormak istiyorum :)
25 yaşlarında bir erkek ünüversite okuyor ve askerliğini tecil etmiş. Bir bayan böyle bir erkekle evlenir mi? Böyle bir erkek evlenmeyi düşünürmü? Böle bir durumda hangisi uygun olur? |
evlenmesinde bi sorun olmaz bence çünkü arkadaşlarımdan biliyorum üniversitede okuyan ve evli iki arkadaşım var....pekte sorunmuş gibi görünmüyor yanii....
|
Evlensin sorun olmaz
|
bence söz kesip beklesin.. bi kızın buna tahammül edeceğini sanmıyorum.. herkesin kendi kararı tartışma çıkmasın lütfen,,,
|
tartışma olsun efendim, tartışmaktan korkmayalım.
hayvanlar koklaya koklaya insanlar tartışa tartışa yol bulur demi? :D eğer tartışmaya yol açıyo diye bu konu kitlenirse kıyameti koparırırm ona göre :D bakalım en çok hangi sonuç oy alacak ? |
Söz kesip beklesin iş sahibi olunca evlensin
|
Evlenemez zor beklesin.
|
bence söz kesip beklesin bakalım kız ne kadar dayanıklı bakalım ne kadar istiyolar ya cocuk askerdeyken bi sorun cıkarsa ya o zaman anlasamazlarsa daha kotu olmaz mı ya bi de bebek olsa :D dimi ama :D bence beklesinler ;)
|
Evet yorumlarınız için teşekkürler bayanların fikirlerini merak ediyorum onların bakış açısı nasıl öyle biri evlenme teklif etse ne düşünürler cevabı ne olur ?
|
Söz kesip beklesin iş sahibi olunca evlensin
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.