![]() |
Mürekkebim Soluyor
Denizimden sular çekiliyor, mürekkebim soluyor
Sana açan çiçeklerim intizarınla çürüyor Gözyaşlarım kirpiklerimde kururken Cennete sarı saçlı kızım bana ağlıyor Çekip gittin ya ; Dudağımdaki tebessümler yaz ortasında donup kaldı Acılarım her gece ihanet ateşinde harmanlandı Çerçeveletip yüreğime astığın Birkaç satırlık veda mektubun senden kala tek hatırandı Çekip gittin ya ; Kanatlanıyorken umutlarım azat oldu tüm kuşlarım Şiirlerim yetim kaldı, beste oldu sana ağıtlarım Hiç düşünmedin mi ? Güneşte kurur mu sana akan gözyaşlarım Koynumda sarhoşça geziniyor kederle ızdırab Umuttan eser kalmadı,şehirlerim yıkık ve harap Gülüşüme karanlığın kefenini giydiriyor geceyle mehtap Çekip gittin ya ; Kanayan dudağımla korkuyu emiyorum her gece Arama boşuna; yüreğimde kalmadı sana dair tek bir hece Kalbimi bulanık suyla yıkayıp taşlara gömüyorum Güneşimi aldın semadan, günbegün gölgelerinde çürüyorum Taze yeminlerini ne çabuk unuttun Sana açan baharlarımı tek gözyaşınla kuruttun Vefasızdın sen, son kez gelip İkindi vakti cenazemde bir de saf tuttun Denizimden sular çekiliyor, mürekkebim soluyor Sana açan çiçeklerim intizarınla çürüyor Gözyaşlarım kirpiklerimde kururken Cennete sarı saçlı kızım bana ağlıyor . |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.