![]() |
Paslı Gözyaşları
Buz kesmiş duvarlara yaslanmak güzel değil
Gelinlik beyazına bürünmüşken dağlar Kader kendiliğinden gelmezdi Kader neyse onu ben yazardım Kirli gözlerimden akan kan kırmızısı Paslı gözyaşlarım elimde damlalarca İçinde boğulmak haram bana... Omzumdan aşağı salınan derin bıçakalar Üzerime yeni dakikalar kazıdılar Son kez bakmam gerekiyordu aynaya Kirli gözlerimle aşka bulmak için Paslı gözyaşlarımı aynaya akıtmak Zırıltılı sesler, tınılarla Güneş yapmalıydım kendime Yanlıştı evet yanlış O paslı gözyaşlarımı kuruturdu Bana yağmur, kar, ıslaklık, aşk gerekiyordu Sulu sulu... Deminlerden kalmıştı içimdeki acı Gözler her zaman yalan söylemeyi bilir Vazgeçmek istiyorsan Gelinlik rengi güllerden Parlak güneşte uzan ve bekle Durgunluğunda nehirlerin Dallar taşınıyor uzak kıyılara Yolculuk ayaklardan başlıyor kuşlar sessiz ******* anlamsız, dakikalar sürgün Bir sonraki dakikaya Ağlamak garanti gözlerim kirli Paslı gözyaşlarım buldu çiçekleri... Maviliğine uzandım karanlığın Gözler kapalı, damarlar çekik Kuytuluğunda kayboldum bedeninin O kadar derin olduğunu bilemezdim. Yusyuvarlak taşlardan örülü Derin ve yuvarlak kuyunun dibinde Ağlıyorum kirli gözlerimle derinlerde Kimse paslı gözyaşlarımı görmesin diye Hayat durgun sözler anlamsız Gözyaşlarım paslı... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.