![]() |
Prof. Dr. Osman Horata istifa etti 09 Ekim
Başbakanlık Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu- Atatürk Kültür Merkezi Başkanı Prof. Dr. Osman Horata, görevinden istifa etti.
Prof. Dr. Horata, Atatürk Kültür Merkezi internet sitesinde, “Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı ve Atatürk Araştırma Merkezi Başkan Vekilliği” görevlerinden 8 Ekim'de istifa ettiğini duyurdu. Horata'nın, sitede duyurular bölümünde yayınladığı personele veda mesajında “kurumların daha fazla zarar görmesine ve işlerin aksamasına meydan vermemek için” istifa ettiğini belirtmesi ise dikkat çekti. Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Horata, üniversitedeki görevine döndüğünü, şu mesajla duyurdu. “Atatürk Kültür Merkezi ve Atatürk Araştırma Merkezi Çalışma Grubu Üyelerine,Sizlerin yakın ilgi ve desteğiyle yürüttüğüm Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı ve Atatürk Araştırma Merkezi Başkan Vekilliği görevini, kurumların daha fazla zarar görmesine ve işlerin aksamasına meydan vermemek için, 08.10.2007 tarihi itibariyle istifa ederek Üniversitedeki görevime döndüm. Büyük bir özveriyle yerine getirmeye çalıştığım bu onurlu görev sırasında, sizlerle bir arada çalışma fırsatı bulmaktan büyük bir haz aldım. Kurumlarımıza bundan sonra da desteğinizi ve katkılarınızı esirgememeniz ümidiyle, şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve destek için en içten teşekkürlerimi sunar; sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim. Saygılarımla.” |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.