![]() |
Tecavüz ettiği keçi ile evlendi..
Sudan’da bir keçiyle cinsel ilişkide yakalanan adamın, hayvanın sahibine 15 bin Sudan Dinarı (65 YTL) tazminat ödemesi ve keçiyi eş olarak alması kararlaştırıldı.
Keçinin sahibi Alifi, Juba Post Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, 13 Şubat gecesi, sesler duyduğunu, bunun üzerine harekete geçtiğini, adı Tombe olan adamı, keçiyle birlikte yakaladığını anlattı. Alifi, "Adama ’Burada ne yapıyorsun’ diye sorduğumda korkup keçinin üzerinden düştü. Ben de onu yakalayıp bağladım" dedi. Başlık parası ödedi Yukarı Nil Eyaleti’nde yaşayan Alifi şöyle devam etti: "İhtiyar heyetine sordum. ’Onu polise götüreceğine, keçiyi eşi gibi gördüğü için sana 15 bin Sudan Dinarı (yaklaşık 65 YTL) başlık parası ödesin’ dediler. Ben de öyle yaptım. Keçiyi adama verdim. Bildiğim kadarıyla hálá birlikte yaşıyorlar." Güler misin,ağlar mısın ?? |
hehe ''13 şubat gecesi sesler duyduğunu ve bunun üzerine harekete geçtiğini .. '' koptu ya :D
|
allah allah daha neler yaşıcaz yha..
|
insanlar artık aklını kaçırmıs yhaw
|
Gazetenin abartısıdır. Reyting için.
Gariban adamın biri sığınacak yer aramıştır, ev sahibinin sesini duyunca panikten kaçmak isterken keçinin üstüne düşmüştür. O kadar para alan adam ya fırsatçı işine öle gelmiştir ya da aklından zoru vardır bence. Üstelik de hala birlikteler miş :lol: Tabi o keçi kılığında gezen şey sonra güzel bir kıza dönüşen peri ise o ayrı konu :D |
iyiymiş :D
|
güzel sahiden :D:D
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.