![]() |
admin nasıl çıldırtılır.....!
User0: Merhaba xxxxx sahibi sen misin?
admin: Hayır efenim adminiyim ben sahibi başka birisi. User0: adminiyim ben ne demek admin: Yani yöneticisiyim efenim sorun nedir? User0: Bak sen yöneticiymiş hahahah hiç gülcem yoktu admin: Yöneticiyim tabi, beğenemedin mi? User0: 3-5 kişiyi toplamış etrafına bi de yöneticiyim diyor. admin: Efenim soruna gelsek User0: Artislik yapma, yöneticiymiş de sorunumu çözcekmişte hahaha admin: Bi kere ben mühendisim tamam mı? Yönetici olarak bile çalışabilirim büyük şirketlerde User0: Sus lan sus tamam koptum, belli oluyo 14 saat forumdasın takip ediyorum. Kaldırım mühendisi yıkıl... admin : User1: Selam ben bişey danışcam admin: buyrun danışın User1: avatar yüklüyorum ben ama göremiyorum admin: çerezleri silin efendim User1: ne çerezi fındık fıstık mı var burda admin: hayır efendim çerez, yani internette aldığınız bazı bilgileri bilgisayarınıza alan bir dosya grubu User1: bişey anlamadım dediğinden admin: anlamanıza gerek yok efendim siz forum ana sayfasının altındaki çerezleri sil e tıklayınız yeterli User1: tıkladım bu seferde attı beni forumdan admin: atar normaldir kullanıcı adınızla giriş yapınız User1: şifremi bilmiyorum ki admin: nasıl bilmiyorsunuz, kullanıcı adınız nedir halledeyim. User1: kullanıcı adım xxxx admin: tamam şifreniz ".ruspucocugu" imiş efendim. User1: teşekkür ederim admin: görevimiz efendim user0: xxxxxx? admin: Evet bildiniz user0: forumuna yeni üye oldum admin: ne güzel user0: çıtır bolmu bu forumda admin: nasıl çıtır? user0: karı kız yani? admin: Bilmem vardır tabi user0: ayarlasana bana bi tane admin: siz beni karıştırıyosunuz ben adminim çöpçatan değil user0: ya şimdi bi dolu mesaj at ortanlara gir zor iş şöuyle hızlısından halletsek, para veririm bak. admin: üye adınızı alayım... user0: xxxx saol admin: banladım seni s.tir git user0: ******** hekliycem oğlum bu forumu admin: beklerim bye bye user0: xxxx lan g.toş admin: neaaaaaa user0: benim resmimi forumun her yerine koy admin: başka? user0: başka, hmm bi de hakkımda yorum yap, iyi çocuktur, yakışıklıdır falan de. admin: Başka? user0: gerisini ben yaparım kankam saol admin: Olm kop git başımdan manyaq user0: lan kaç yıllık kankayız ayıp be bi foruma satıyon bizi admin: Abi işim gücüm var rahat bırak beni. user0: hahah işi gücü varmış 3 yıldır işsizsin baba parası yiyosun yaşın 26 biraz adam ol. admin: sanane kardeşim ne yersem yerim belamısın user0: senden kanka manka olmaz anlamalıydım. admin: Olmaz abicim olmaz şimdi meşgulüm uza lütfen user0: Allah belanı versin xxx admin: Amin |
haha...saol dostum..güselmiş...
|
ehuehue eywallah kanka :)
|
zuhahahahaahahahaha bune yawwwwww adamın yerind4e olsam monitörü tekmelerim
|
ARKADAŞLAR aslında geçenlerde elime admin çıldırtma sanatı diye bir e-book geçti o çok daha guseldi ama yanlışlıkla silmişim nereden indirdigimide unuttum
:((((( |
çok komik sağol kanka
|
süper...
|
çok iyi yaa
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.