![]() |
creamıng ile sılahsız kuveetler arasında gecen msn dıyalogları..
benım ısım olmas ole seylerle
(*)∫¢яεaΜіиq..ЛC- : ınandınmı SiLahsız_KuVvEtLeR-: şaka deil olm sen daha kimleri öldürmüssündür (*)∫¢яεaΜіиq..ЛC- : şaka la şaka (*)∫¢яεaΜіиq..ЛC- : ınanma olm yha sen ne ... adamsın (*)∫¢яεaΜіиq..ЛC- : benım resme bak bakım bende hıc adam oldurecek tıp varmı... SiLahsız_KuVvEtLeR-: :D :biggrin1:ŞAKA YAPTI ZATEN İNANMADIM::ÇOK İNANDIRICI OLDUN Bİ YERDE AMA:::biggrin1: SiLahsız_KuVvEtLeR-: :D ŞAKA YAPTI ZATEN İNANMADIM::ÇOK İNANDIRICI OLDUN Bİ YERDE AMA:: (*)∫¢яεaΜіиq..ЛC- : ::biggrin1: (*)∫¢яεaΜіиq..ЛC- : nerde ınandırıcı oldm SiLahsız_KuVvEtLeR-: bilmem bi yerde işte:: (*)∫¢яεaΜіиq..ЛC- : sımdı ben bu konusmayı cakal nete verım SiLahsız_KuVvEtLeR-: verme verme 3* hiç verme zaten banlarlar:: (*)∫¢яεaΜіиq..ЛC- : nıe banlasınlar yaw (*)∫¢яεaΜіиq..ЛC- : verecm ula :D:biggrin1: SiLahsız_KuVvEtLeR-: *****girer:: (*)∫¢яεaΜіиq..ЛC- : la yeter cakal.net'e verıyom b dk SiLahsız_KuVvEtLeR-: küserim bak:: --------------------------- SILAHsız kuveet benım bır serı katıl olduhuma ınanıyor...:D:D:D:D bende uyuzluk olsn dıe konusmayı cakal.nete tasıdım ...:D maksat geykk:biggrin1::biggrin1: |
:D HER KONUŞTUĞUMUZU BURAYA TAŞIRSAN OHO :D inanmayın yalandır:D
|
Güzel geyik :) sağol...
|
ehehe tam bi geyik yapmıssınız be abi...
|
=) bah işte ne dediine ne konuşttuuna dikkat edecen yohsa komedi kaynaa olursun milletin=))=:D
|
okadar dedim:D YALANDIR BAKMAYIN SİZ
|
çok geyk oldu ....sılahsız artık dersını almıssındır...:D
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.