![]() |
Ayrılık Mesajları!
Eger Hayattan Bikip Olume Dogru Sesizce Yurumek Istersen Yanima Gelki Sana Sensizligin Olum Oldugunu Gostereyim...
|
Belim Bukuyor Boyle Ayrilik. Verdigin Acilar Hasret Tanidik. Gormedim Ki Bir Gun Senden Yakinlik. Donmesende Geri Farketmez Artik...
|
Tutulmusum Bir Esmerin Yakici Gozlerine Neden Sonra Anladim Butun Bunlar Hep Hayalmis Tas Bastirdim Gogsume Bir Sevgili Yerine...
|
Keske Yanlizligim Kadar Yanimda Olsaydin! Keske Yanlizligimla Paylastigimi Seninle Paylassaydim! Keske Senin Adin Yanlizlik Olsaydi Ve Ben Hep Yanliz Kalsaydim!!!
|
Hep Kalanlara Gidenleri Kattim! Bir Gun Yerine Gecemediler. O Kalanlara Gidenleri Kattim Yine Bir Tane Sen Edemediler. Zor Geldi Ayrilik Alisamadim.
|
Silinir Diyorlar En Aci Izler, Bitermis Kislarim Gelirmis Yazlar, Bilmezler Su Gonlum Derinden Sizler, Unutursun Diye Soylemek Kolay...
|
fikrinden ******* Yatabilmirem Bu Fikri Basimdan Atabilmirem Neyleyimki Sene Cata Bilmirem Ayrilik Ayrilik
|
unutmak Zor Anlatmaksa Imkansiz Cunku Sen Unuttukca Hatirlanan Vede Anlattikca Bitmeyensin. Bitanem. Seni Seviyorum...
|
Dunya Bir Efsane Hayat Bir Dram Yasam Bir Huzun Sevmek Bir Hata...
|
Umuda Kursun Siksada Olum, Unutma Umuda Kursun Islemez...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.