![]() |
kadın olmanın zevkleri
Erkekler asla sizin çikolatadan aldığınız zevki alamaz
Cinsel organınız çok daha estetik; ayrıca pantolonun fermuarına da sıkışmıyor "Rock müziğin geleceği kadınlardır" (Kurt Cobain) Tüm promosyonlar kadınlar içindir Daha çabuk sarhoş olursunuz, daha ucuza Daha kolay taksi bulursunuz Evlendiğimizde yüzüğü erkekler alıyor Yemeklerde hesabı erkekler ödüyor Gizli aşk yaşadığımızda kimseye çaktırmıyorsunuz Paranın gerçek değerini biliyorsunuz: A-lış-ve-riş! Trafik cezası yazmaması için polise ağlayabilirsiniz Erkek arkadaşlarınızın kıyafetleri üzerimizde harika duruyor; onların bayan kıyafeti giydiklerini bir düşünsenize! Makyaj yapabilirsiniz Burnunuzda kıl çıkmaz Titanic'i ilk kadınlar terketti Sizin orgazmlarımız daha uzun sürüyor Mastürbasyon için resme ihtiyaç duymuyorsunuz Çılgın olabilirsiniz Erkekler çılgın olduğunda "deli" diye adlandırılır Tarot falı baktığımızda size "çatlak" yerine "egzantrik" derler En azından erkek değilsiniz!!! |
Yaa cidden lem Bu kadınların özelliği ne böle ! :D
|
Abi bırakın ben hergün erkek doğup büyüdüğüme şükrediyorum.Biz akıllı olursam onlar bizim yanımızda hafif siklet kalırlar merak etmeyin sizz:)
|
ne tesadüftür ki ben de kadın olarak dünyaya geldiğim için her gün dua ediyorum..
|
Yine de bu Kadınların özelliği bitmezz abicim !
Sağlıcakla... |
Alıntı:
|
walla aynen ıykı kız olmusum yanı erkek olsam allaa kım tutardıkı benıı:biggrin:
|
Alıntı:
|
thanksssssss
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.