www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Milletin zevki için estetik yaptıramam / 25 Ekim (https://www.cakal.net/showthread.php?t=98988)

KoJiRo 10-25-2007 08:50 AM

Milletin zevki için estetik yaptıramam / 25 Ekim

Nadide Sultan, dört yıl aradan sonra çıkardığı 'Tek Kişilik' adlı albümü ile müzik piyasasına dönüş yaptı. Eski görüntüsünden eser kalmayan Nadide, kendisindeki bu değişim için "Ruhum kendine geldi" dedi. Göğüslerini küçülttüğü iddialarına şaşırdığını belirten Nadide Sultan, "Küçültmeyi düşünmüyorum. Kıskananlar çatlasın" sözleriyle rakiplerine meydan okudu.

* Herkes fiziksel değişiminizden söz ediyor. Ancak her şeyden önce enerjinizdeki farklılık hissediliyor. Bunun için ne yaptınız?
Hayatımda çok mutluyum; bunun yansıması olabilir. Albüm çok istediğim gibi oldu. Klibi ve fotoğrafları görenler çok güzel tepkiler veriyor. Bu da beni daha enerjik ve mutlu kılıyor.

HEP DALGA GEÇERLERDİ

* Albümünüzdeki şarkılardan önce dış görünüşünüz ses getirdi. İddia edildiği gibi herhangi bir estetik operasyon geçirdiniz mi?
İnsanları inandıramıyorum ama estetik yaptırmadım. Sadece çok bakımlıyım. Kendi saç rengime döndüm ve bu sayede yüz hatlarım ortaya çıktı. Sporun ve dansın verdiği bir sıkılaşma var. Duruşum değişti. Giyinişimle sanki estetik operasyon geçirmiş gibi duruyorum. Kıyafetlerim vücudumu orantılı gösteriyor. Yüzümde de bir şey yok. Sadece kaşlarımı kalınlaştırdım.

* Müziğe adım attığınız ilk günden beri göğüslerinizin büyüklüğü konuşuldu. Genç kızlık döneminizde de göğüsleriniz bu kadar dikkat çekiyor muydu?
Lisedeyken göğüslerimden dolayı kompleksliydim ve kambur yürüyordum. Okuldaki arkadaşlarım çok dalga geçerdi. Lise bitenceye kadar sevgilim olmadı. Ama göğüslerimle her zaman gurur duydum. Göğüs farkı ile herkesten öndeyim!

YİNE AYNI ŞEYLERİ YAPARDIM

* Müziğinizde ne yenilikler yaptınız? Tarzınız görüntünüzle örtüştü mü?
Sanat müziği eğitimi aldığım için daha önceki tarzımda, fantezi müzik ağır basıyordu. Ancak ben daha çok pop yaşayan bir insanım. Bu yüzden yenilenen müzik tarzımı, görüntüme de yansıttım. Gülşah Saraçoğlu ile tanıştıktan sonra ona albümü dinlettim. Saçımdan makyajıma ve albüm kapaklarına kadar yardımcı oldu. Bunların sonucunda da ortaya farklı bir şey çıktı.

* İlk şöhret olduğunuz yıllarda çektirdiğiniz fotoğraflar, ailenizle aranızda sorun yaratmıştı değil mi?
Evet, ağabeyim uzun süre benimle konuşmadı. Annem ve babamın ayrıldığı, ailemin dağıldığı dönemde albüm çıkardım ve büyük bunalımlar yaşadım. Ailemle görüşemediğim süreç, daha çabuk yanlış yapmama sebep oldu. Kayıp insanlardan biri olup, gidebilirdim. Daha sonra bir çatı altında toplanmayı başardık. O fotoğraflardan pişman oldum!

* Şu anda yeni çıkış yapıyor olsaydınız, nelere dikkat ederdiniz?
O şartlarda ve yine o kadar saf olsaydım, aynı şeyleri yapardım. İnsan hata yaparak doğruyu öğreniyor. O şartlar çok zordu. Anlayabilmeniz için yaşamanız gerekir. Eğer cebimde hayatımı sürdürecek kadar param olsaydı daha sabırlı olurdum.

HATA HATAYI GETİRİR

* Yeni jenerasyon çok sabırsız davranıp, hemen yükselmeye çalışıyor. Ama bu sabırsızlık onlarda psikolojik travma yaratıyor...
Sadece polemiklerle ya da güzelliğinizle bir yere gelirseniz, çok çabuk bitersiniz. Sokakta yürürken insanların size nasıl baktığını gördüğünüzde bitersiniz. Ancak buna aldırmayacak bir karaktere sahipseniz, ünlü olmak çok kolaylaşır. Bunlardan sonra çok para kazanmak da sizin için rahatlaşır. Polemiklere girerek bir yere gelmeye çalışmasınlar. Fiziksel rahatsızlıklar çabuk geçer ancak psikolojik sorunların geçmesi zaman alır. Hata her zaman hatayı getirir.

KoJiRo 10-25-2007 08:51 AM

Çocuğumuz olsaydı kolay ayrılamazdım
* Eşiniz Murat Sakaryalı'dan ayrıldığınız zaman hiç konuşmadınız. Yaşadığınız sıkıntılar içinde sizi en çok ne yıprattı?
İkiyüzlülük, aptal yerine konmak beni çok kızdırmıştı. Bir insanın 'seni sevmiyorum' demesi çok incitirdi ve bunu içimde taşırdım. Ancak o insanın arkadan iş çevirip, beni sevdiğini söylemesi içimde hiçbir şey bırakmadı. Zaten erkekler bulaşık kapları severler, onların peşinden gider. Erkeklere asla güvenmiyorum!

* 'Bulaşık kaptan yemek yemeyi severdi' dediğiniz eski eşinizin sizi bir arkadaşınızla aldattığı iddia edilmişti...
Evet, o kişinin 'bulaşık kap' olduğu daha sonra ortaya çıktı. İnsanları inceleyebilmeyi son bir yılda öğrendim. Bu süreçte hem 'hayır' demeyi, hem de insanlara güvenmemeyi öğrendim.

* Sizin kadar akıllı bir kadın nasıl böyle bir olayı hissetmedi?
Akıllı olmak başka, kurnazlık başka bir şey. En büyük aptal, karşısındakini aptal yerine koyandır. Her şey mutlaka bir gün ortaya çıkar.

* Aldatıldığınızı nasıl anladınız?
Evlenmeden önce böyle bir olay duydum ama karşımdaki insan yemin etti ve ben de ona inandım. Sonra bu olayı yaşadığı kişi, bana haber göndermeye çalıştı. En sonunda da eski eşim yurtdışındayken, eskiden birlikte olduğu kadınla karşılaştım. Daha önceden aldığım duyumların doğru olduğunu anladım. Bu kişiyle oturup, konuştum. Benim için çok acı verici bir durumdu.

KORUMA TUTMUŞTUM

* Bu olaylar yaşanırken eski eşinizin ailesinden destek aldınız mı? Sizi biraraya getirmek isteyenler oldu mu?
Boşanma kararı aldığım dönemlerde arayı bulmak isteyenler oldu. Ama ben bir koruma tuttum ve kimseyi yanıma yaklaştırmadım.

* Korktuğunuz için mi koruma tutmuştunuz?
İlk günlerde korku yaşadım. Tehdit eder gibi konuşmalar olduğu için telefon numaramı da değiştirmiştim.

* İhanetin dışında bir de mal paylaşımı sorunu yaşamıştınız...
Cana geleceğine mala gelsin... Bir şeyler de gitti zaten. Ancak bu olayların ardından gençliğimi, hayatımı ve işimi geri aldım. Artık küçük olaylardan mutlu olabiliyorum.

* Bir çocuğunuz olsaydı ayrılık kararını bu kadar çabuk verebilir miydiniz?
Çocuğum olsaydı bu kadar kolay olmazdı. Ancak ne kadar zor olursa olsun yine de ayrılırdım. Bir çocuğun huzursuzluk içinde büyümesinin ne demek olduğunu en iyi ben bilirim. Kolay olan göz yummaktır. Çocuğunuz için zor olanı seçmelisiniz. Maddi gücünüz varsa çocuk için ayrılmamak bahane gibi geliyor bana.

KoJiRo 10-25-2007 08:51 AM

Doğumdan sonra belki gerek duyarım

Adınız söylenince akla gögüslerinizin büyüklüğü geliyor...
Kendimle ilgili esprileri herkesten önce ben yapıyorum. Milletin zevki için estetik yaptıramam. Güzel olduğumu biliyorum. Göz kenarlarımda çizgi oluşursa ya da doğumdan sonra göğsümde deformasyon olursa, o zaman yaptırabilirim. Estetik yaptırıp, bu hale gelmedim; böyle doğdum. Konservatuvara da bikini ile girmedim!

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:19 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.