Tek Mesajı Görüntüle
Old 04-30-2006, 09:40 PM   #2
carsi1903
Daimi Üye

carsi1903 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 109
Üye No: 11177
İtibar Gücü: 1763
Rep Puanı : 21822
Rep Derecesi : carsi1903 has a reputation beyond reputecarsi1903 has a reputation beyond reputecarsi1903 has a reputation beyond reputecarsi1903 has a reputation beyond reputecarsi1903 has a reputation beyond reputecarsi1903 has a reputation beyond reputecarsi1903 has a reputation beyond reputecarsi1903 has a reputation beyond reputecarsi1903 has a reputation beyond reputecarsi1903 has a reputation beyond reputecarsi1903 has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen melgibson3000
arkadaşlar tüm trabzonu tebrik ederim nedeni ise sahada babalar gibi mücadele vermesinden dolayıdır türkiyede tüm takımların şu bu demeden mücadele etmesi gerekir bence trabzon bunu başardı galatasayar maçında berabere kalarak bence galibiyeti kaçırmışdı dün ise yine çok iyi mücedele ederek büyük takım olduğunu kanıtladı bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi bence lige bakdığımda trabnzonun yerinin 3 veya 4 üncü sıra olmadığını düşünüyorum türkiye lügünde fenerbahçeden sonra en iyi kadrınun trabzonda olduğunu düşünüyorum bi yattara gökdeniz fatih tekke fatih akyel ve daha birçoğu hangi takımda var tek şansızlıkları bu sene bu oyuncuları beraber oynatamamış olmasıdır ama ben inanıyorum seneye fenerbahçeyler mücadele edecek tek takım trabzondur hem güzel mücadelesiyle hemde onuruyla tekrardan trabzonu tebrike diyorum
kardes enın bjk ıle alıp veremedıgın ne,adamı sınır edıyosun,neredeyse tum mesajlarını okudum sureklı kavga ıstıyosun dayan dayan patladım artık,bıraz daha dıkkatlı ol,daha fazla cıldırtma adamı