Tek Mesajı Görüntüle
Old 05-04-2006, 09:23 AM   #6
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1702
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

Alıntı:
kanka sana katılmıyom eski bir teknik servis elemanı oldumdan söyleyebilirim amd olan herşeyden uzak durun durmadan problem çıkartır donanım uyumsuz oldumu işiniz iş benden söylemesi İNTEL DEN şaşmayın aklın yolu bir İNTEL
kanka eskiden bende böyle düşünüyodum ama son 2 yılda değişti fikrim. 2 yıldır amd kullanıyorum. yok çok ısınıyomuş yok çalıştıkca düşüyomuş performansı bisürü şey söylediler.ama ben yinede amd almıştım. çok memnunum athlon aldığıma. amd 3000+ serisiyle intel 3000+ serisi arasında gerçekten fark olduğunu düşünüyorum. özellikle amd 3500 ve 3700 işlemcileri dünyanuın en iyi işlemcileri olarak görülüyor. zaten piyasayı takip edersek artık dewir amd dewri.

selametle..

ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla