bi kere en başta şunu belirteyim, bir erkeği ne yaparsanız yapın elde tutubileceğine inanmıyorum..bu yüzden kadınların sevdikleri erkeği asla kaybetmeyeceklerine de inanmıyorum..
Alıntı:
Fazla ileri gitmeyin
Erkekler duygularını kadınlar kadar kolay gösteremez. Fazla ileri gidip gitmediğinizi anlamak için önce bir deneyin. Elini tutun veya omuzuna elinizi koyun ve nasıl bir tepki vereceğini görün. Eğer fazla yakınlıktan rahatsızlık duymuyorsa, sorun yok. Ama hareketlerinize karşı çekingen davranıyorsa, onu fazla zorlamayın.
|
ya yok böyle bi şey..çekingen erkek ha..:biggrin: ..gerçekten komik..o çekinecek ve ben onun elini tutucam..yaaa erkeklerin çoğu 2. randevuda evlere davet ediyorlar..bunda bi çekingenlik yok kiii..
Alıntı:
Hesabı devamlı ona ödetmeyin
Erkeklerin genellikle cömert davranmayı sevdiğini ifade eden uzmanlar, 'Ama bırakın, içlerinden gelerek bunu yapsınlar. Eğer her zaman hesap ödeme görevini ona bırakıyorsanız, kendilerini kullanılmış gibi hissederler' diyor.
|
özellikle ödettirmem..arkamdan kimseye laf ettirmem çünkü..kimsenin karnımı doyurmasına ihtiyacım yok allah'a şükür..
Alıntı:
Duygularınıza hakim olun
Partneriniz sizden taş gibi duygusuz olmanız beklenmiyor, yeter ki tartışmalar sırasında duygularınıza hakim olup bir yetişkin gibi konuşun. Erkekler gözyaşlarından etkilenir ve hiçbir erkek bir kadını ağlatmak istemez.
|
hııım..ben buna da inanmıyorum..oturup karşısında ağlayın yakarın fark etmez..onların düşünceleri sabittir..ve kendilerince kararları vermişlerdir ve bu kararlar doğru kararlardır (onlara göre tabi)..ağlayarak bunları değiştiremezsiniz..o saatten sonra oturun kendi halinize ağlayın..