bi keresinde erkek arkadaşımla tartıştık.. bende ona izimi kaybettirmek için ilk bulduğum sokağa girip, çıkmaz sokak olduğundan bi binanın bahçesine atlayıp diğer tarfından durağın olduğu caddeye çıkmayım dedim.:smile:
bahçeye atladığım gibii etrafımı silahlı güwenlikler sardı birden. ben telaşlı onlar telaşlı. noluyoz demeye kalmadan çağatayda bahçeye atladı. sonra hemen 155i aradılar. meğer orası özelleştirme idaresiymiş:biggrin:
bizide terörist zannetmişler (1ay önce oraya bomba koymuşlarda, ondan çok sıkı korunuyomuş:biggrin: )
derken polisler geldi bissürü ekip arabası falan. aradılar taradılar bizi. nasıl oraya girdiğimize hayret ettiler:smile: kelepçeyi takıp en yakın polis karakoluna götürdüler. yolda telefon edeceğimi söyledim, kelepçeyi çıkarmalarını istedim. sonra kırksaat bulamadılar anahtarı, bende sıyıwerdim elimden.:smile: tamama tamam ben hallettim diee.. :smile: abimde polisti benim. onu aradım, demez mi bana? "gene ne işin war" duyan duymayanda sanacakki ömrüm orda geçio...
neyse efendim abimle kankası dayım da geldi 1 saat sonra. çok zor duruma düştüm yaaww:smile: abim dayım erkek arkadaşım aynı odadaa:confused:
sonra benim kimliğimi istediler. dedim ki annem kaybederim die wermiooo:smile:
neyse onu da hallettik.. gecenin ilerleyen saatlerinde bizim terörist falan olmadığımızı, 2 aptal aşık olduğumuzu anladılar we salıwerdilerrr:p
|