Tek Mesajı Görüntüle
Old 07-04-2006, 12:51 PM   #19
XuRCuVaS
Daimi Üye

XuRCuVaS Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 8382
İtibar Gücü: 1510
Rep Puanı : 711
Rep Derecesi : XuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to behold

Bende bi tane daha olay var bunu da anlatayım ama çook güleceksiniz

Benim bi bozuk kasam vardı ya her gün bi arıza veriridi şansıma o gün full iş yapacaktım bilgisayara yalvarıyorum açıl bak sana ram alırım sana lisanslı program yüklerim falan filan yalvarıyorum hiçde dinlemiyor. dedim sen le m i uğraşcam benim gül gibi pII pcm var ( bu pc benim ilk pcm ) bağladım biraz yavaş ama çalışıyorsa yeterli dedim 12 sf. yıllık ödevim vardı tez gibi bişey biyoloji dersi ( o kadar arattım bulamadım bende ansiklopediden yazdım) yazdıktan sonra okulda öğretmene verdim 100 ü kaptım ve eve gittim pII yle müzik dinlerken kardeşim yanlışlıkla kasanın power tuşuna bastı ve pc açıldı windows açıldı felan ben şaşkın şaşkın monitöre bakıyorum. birdee gülmeye başladım benim pc im acil işim olduğunda açılmaz işim olmadığında da kapanmaz

Artık PII ve P4 kasamı beraber kullanıyorum ne olur ne olmaz diye

Amd 3800+ X2 940 cpu
Asus M2N32-SLI Deluxe anakartKingston 2*1GB. ddr2-850 mhz ram
Seagate 300Gb 7200rpm SATAII HDD
Asus 7900GTX 512mb Top grafik kartı
Nec 4551 dvd-/+rw black panel
Feel Hurricane II 550watt (anca yeter)
Microsoft wireless desktop set 3
Creative 5+1 hoparlör seti
XuRCuVaS çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla