07-14-2006, 08:35 PM
|
|
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 118
Üye No: 7816
İtibar Gücü: 1726
Rep Puanı : 13410
Hocam öncelikle özür diliyorum biraz geç oldu...
bunu birden fazla yolu war sana benim bildiklerimi kısaca özetleyim...
BUYURUN:
Hafıza Kartı Şifresini Programa, Bilgisayara Gerek Kalmadan Çözebilirsiniz Nasıl Mı?
(Symbian 60 telefonlar için.)
Buyurun:
Telefonumuzda seleq, file Explorer türü bir program yoksa onu yüklüyoruz, var ise şu adımları takip ediyoruz: ilk olarak Seleq vb. programa giriyoruz, oradan: C:\system klasörüne erişiyoruz ve nu klasörün içindeki ‘mmcstore’ adlı dosyanın üzerine gelip ;
options > file > rename seçeneğine ulaşıp dosyanın adının sonuna ‘.txt’ (tırnak işaretleri yok)ekliyoruz yani dosyamızın adı artık ‘mmcstore.txt’ oluyor. Sonra tekrar dosyanın üzerine geliyoruz ve open ile dosyayı açıyoruz. Açılan dosyanın en sonundaki kelime veya rakam hafıza kartımızın şifresi. İşte bu kadar kolay.
buda diğer bir yol....yanlızca bu proğramı mümkünse 6600 veya 6630 civarı telefonlarda hafıza kartını oo telefonlara koyarak dene....
Hafıza Kartı Şifre Kırıcı
Hafıza Kartızın Şifresinimi Unuttunuz? İşte Burada Bu Program Sayesinde Hafıza Kartınızın Şifresini Görebilirsiniz Programı Öncelikle Telefonunuza Kızılötesi veya Bluetooth ile gönderiniz sonra cep telefona kurunuz ve programı açıp restore dedikten sonra resimdeki gibi olacaktır üstteki harfler şifrenizin oldugu tuşları gösteriyor yani hafıza kartınızı şifresi orada yazıyor oradan bakıp şifreyi kaldırabilir veya değiştirebilirsiniz
http://rapidshare.de/files/16389990/MMCPwd_1_.rar.html

Benden götürdüklerini...
Yok ol ya da yok et!
Sonsuzluğunu al içimden
Hemen al ki kurtul nefretimden...
Ve beni de kurtar kara gecelerden.
Vazgeçtim senden;
Kendimden...”

|
|
|