Tek Mesajı Görüntüle
Old 07-25-2006, 12:07 PM   #3
constantina
Daimi Üye

constantina Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 55
Üye No: 9430
İtibar Gücü: 1691
Rep Puanı : 14886
Rep Derecesi : constantina has a reputation beyond reputeconstantina has a reputation beyond reputeconstantina has a reputation beyond reputeconstantina has a reputation beyond reputeconstantina has a reputation beyond reputeconstantina has a reputation beyond reputeconstantina has a reputation beyond reputeconstantina has a reputation beyond reputeconstantina has a reputation beyond reputeconstantina has a reputation beyond reputeconstantina has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen bluekeys
evet evden bağlanan kişinin ip için güzel bir yöntem ama ben mesela iş yerinden bağlanıyourm tek ipten şuan 62 pc var çıkış yapan hangisinin ben olduğunu nasıl bulursun yada internet cafeden...

fark etmezki İP çıkışı sabit bir modemindir geriside dağılır ... örk: 85.125.65.89 modemin çıkış İP sidir.sonrada dağılır 85.125.65.90-91-92-93 diye..
ama bu İP ler CAfe içinde geçerli yani cafe içinde araştırma yaparsan yada bağlantı aynı şey iş yeri içinde geçerli

ama bunlara dışarında bağlantı yapmak istersen.85 le başlarlar.son rakamları aynı devam eder.

anlatabildim umarım

saygılar
constantina çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla