Mana çözüm (:
s.a arkadaslar kosp kullanan kardeslere bir bilgimi sunmak istiyorum nede olsa bilgi paylastıkça deger kazanır.Kosp kullanan arkadasların en çok sıkıntı çektigi problem mana problemi bende burada bunun çözümünü söylemek istiyorum simdi diyelim 100 adet 480 lik mana potunuz var kospu çalıstırıp auto attack yapıp yaratık kesmeye baslıyoruz yanımızdaki arkadasla anlasıyoruz ve ona trade atıyoruz trade attıgın kisi tradeyi kabul edecek ve trade sayfası açılacak sonra karsı taraf bos olan trade ekranında tradeye basıp ok diyecek siz tradeye basmıyacaksınız ve öylece bekliyeceksiniz kosp kendisi ates edecektir sizde mana gidiyor gibi gözükecek ama aslında gitmeyecek
mananızın bittigini gördügünüzde sizde tradeye basıp ok diyeceksiniz ve trade ekranı kapanacak görecksiniz ki aslında mana bitmemis sizdede mana gitmeyecek arkadasınızdada ama tradeyi arkadasınız bozarsa ikinizdede mana gider insallah yeterrince açıklayabilmisimdir.Deneyin olmazsa sorularınıza cevap veririm bide + reputları unutmayalım
denediim için sölüyorum oluo arkadaşlar