Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-16-2006, 01:28 PM   #1
mezarci79
Daimi Üye

mezarci79 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 304
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1775
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi : mezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond repute

verilidimi bilmiyorum ama çok hoşuma gitti verildi ise çok özür diliyorum

Adını açıklamayan bir kaporta ustası Tofaş Serçe marka otomobiline Mercedes'in ön panelini ekleyip melez bir tasarım yarattı

Modifiye tutkunları şu sıralar ne süper ses sistemli otomobillerin ne de binlerce dolarlık yeni çıkan jantların fotoğraflarını konuşuyor. Son günlerde e-mail yoluyla bilgisayarlardan bilgisayarlara gönderilen modifiyeli otomobilin markası Tofaş Serçe! Kimin modifiye ettiği bilinmeyen otomobilin ön kaputu ve farları Mercedes S serisinden alınmış. Aracın geri kalan orijinal kısmı yeniden elden geçirilmiş. Griye boyanan otomobolin arka tarafında spoyler de var

Beni Ancak ALLAH YARGILAYABİLİR
mezarci79 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla