Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-18-2006, 12:43 AM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Beşiktaş'ta kördüğüm olan dış transfer çalışmaları Erdil Arpacı'nın müthiş operasyonuyla son buldu. İşte Ricardinho transferinde perde arkasında yaşananlar;

2000 yılından bu yana Beşiktaş'ta Futbol koordinatörlüğü görevinde bulunan Erdil Arpacı 1 Ağustos'ta görevirden istifa etmiş ve menajerliğe adım atmıştı.

İkinci başkan Murat Aksu'nun Ricardinho transferinden sonuç alamasının ardından Başkan Yıldırım Demirören, Erdil Arpacı'dan yardım istedi. Arpacı'ya geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor maçı öncesi lig Tv'de Ricardinho ile anlaştıklarını açıkladığını vurgulayan Demirören'in, "Taraftarımıza söz verdim. Çok zor bir transfer ama sana güveniyorum. Beni taraftarlarımaz yalancı çıkarma" dediği vurgulandı. Apar topar Brezilya'ya giden Erdil Arpacı, Murat Aksu'nun yaklaşık 1.5 aydan bu yana yapamadığını 1 günde yaptı önce Corinthias kulübü ile ardından yıllık 1 milyon 750 bin euro karşılığında Ricardinho ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yönetim kurulu bu transferi sevinçle karşıladı. Yöneticilerin kendi ardalarında yaptığı konuşmada, "Türk oyuncularla anlaşmak kolay. Genç futbolcuların en büyük rüyalırından biri Beşiktaş'ta oynamak. Önemli olan Ricardinho gibi transferleri bitirmek" dedikleri belirtildi.

Menajerliğe adım adan Erdil Arpacı da ilk parasını Beşiktaş'tan kazanarak siftah yapmanın mutluluğunu yaşadı.

alıntıdır...