Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-24-2006, 08:10 PM   #39
chingy
Daimi Üye

chingy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1687
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi : chingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen lejyoner_33
size diyecek hiç bir sözüm yok hala 800 yıl önce kurulmuş ve bu gün külleri bile kalmayan birşeyi yaşatmaya çalışıyorsunuz biraz artık olgunlaşın okuyun araştırın kulaktan duyduğunuz şeylerede inanmayın her zaman.durumunuza gülmek isterim ama cahilliğede gülmek olmaz ki
(avatarımı değiştirebilirsiniz ben de yenisini koydum)
Sende bayağı profsun galiba naralar atıyon okuyun öğrenin diye...Allahtan bolca kitap okuyom ama bana yararlı olanları okuyom.niye armut tatlısının pardon(acı armutların) tarifini veren kitapları okuyayımki....Dostum ben ağaçtaki armutlarla zaman kaybedecek adam değilim...Deniz Gezmiş devrilmiş gebermişşş ben böle düşünüyom Vallahi...
chingy çevrimdışı