Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-26-2006, 02:16 AM   #56
chingy
Daimi Üye

chingy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1686
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi : chingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen walsman07
arkadaşlar chingy doru söylüyor artık uzatmayalım lütfen.kendini bilmeden ortaya bir gaf yaptı.tabi toparlayayım derken iyice doladı yüzüne gözüne sakız gibi oldu.olsun.anlayışlı olmak lazım.

cahil insan davul gibidir sesi tok çıkar ancak içi boştur.kendiside diyor zaten.okey.kapatalım bu tatsız mevzuyu sonra birileri muz gibi soyuluyor
Cahil insan davul gibidir sesi çok çıkar ama içi boştur(tok değil).Aynı zamanda benim bişeyleri toparlamaya ihtiyacım yokki.Ben arkadaşın sözü bana söylediğini zannettim.O yüzden bana yakıştırma yaptıya nihal atsız okuyonmu felan kadının ismini yeni duymuyosam adam değilim.Konuya açıklık getireyim ben kimseyi düşüncesinden dolayı eleştirmedimki.Düşüncemi söledim sizde işte yok şöle dedi yok böle dedi falan fistan.Ben kimseyi kimseyle karşılaştırmadımki.Ya ortaya bi ikilik oluşturacak bişe sölemediğim halde ne bilm bana karşı siper aldınız.kardeşim benim Deniz Gezmiş ile işim olmaz.Zorlamı sevdireceğiniz adamı.Gözümde beş para etmiyo napim.Komünizm ile hiç işim olmazzzz....
chingy çevrimdışı