Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-29-2006, 03:04 PM   #4
walsman07
Daimi Üye

walsman07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 197
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi : walsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond repute

BÜTÜN KÜRTLERİ TÜRKİYE’DEN KOVACAĞIZ,
BAŞKA YOLU YOK.
SORUN BÖLÜCÜLÜK VEYA TERÖR DEĞİL,
SORUN KÜRDÜN TA KENDİSİDİR.

dostum öncelikle bunlar ya senin yada başka bir yerden alıntı olarak yapmış olduğun bir düşünceden ibarettir.sen zannediyormusun ki pkk da çatışan teröristlerin sadece kürt olduğunu?bu çok büyük bir yanlıştır.sen deli değilsin bizde senin peşinden kuyuya atlayan akıllılar değiliz...biraz mantıklı ol.senin örnek verdiğin olaylar türkiyenin ayıbıdır.kürtlerin değil..doğuya asker gönderdiği gibi hizmette götürseydi belki her şey daha güzel olurdu..doğudaki kürdün hakkariden gelip istanbulda senin k.çını temizlemeye çok meraklı olduğunu mu sanıyorsun..

bütün kürtleri öldürdüğünü farzet.hadi öyle olsun..bu sefer de bir laz ayaklanması başlar..olmadı çerkez olmadı ermeni...bunların olması içten değil...çok renkli olmak bir ayıp olmaktan çıkmalı..bunu unutma ülkemizin bulunduğu konumu çekemeyen o kadar çok düşman var ki...senin benim göremediğim...önce bunu anlaman gerekiyor.

basit insanlar,kişileri
normal insanlar,olayları,
üstün insanlar,fikirleri tartışırlar...

senin açmış olduğun konu basite hitap ediyor...

bir türk olarak bunu gördüm yazında....
walsman07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla