Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-11-2006, 03:49 PM   #4
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 2016
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen deniz132
bu saçmalıklara nasıl inanabilirsiniz bu sözlerin uydurma olduğu Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerince yalanlandı ve davalar düştü. Hepimiz gibi Ahmet KAYA da vatanını severdi ve vatan özlemiyle öldü.Onu sağken yuhlayanlar şimdi onun yapmak isteyipte yapamadığını yapıyorlar.
uydurmaymış ne uydurması madem bilmiyorsun bare biliyormuş gibi davranma şu linke bak kendi gözlerinle gör kendi kulaklarınla duy

sonrada tekrar cevap yaz buraya...... bu şerefsiz köpeği neden hala destekleyenler var bu ülkede

anlamıyorum...Müziğini seviyorum ben diyorsunuz alın albümlerini alın posterlerini alın hatta yürüyüşlere de katılın yeşil kırmızı sarı

bayraklarla apo köpeğinin posteriyle..... yapmayın kardeşlerim israil müslüman kardeşlerimizi katlediyor diye hepimiz boykot ediyoruz

ürünlerini almıyoruz ama bu

köpeğin hala çeşitli ürünleri satılıyor ölen 35 bin mehmetçik te kardeşimiz deilmi?

alanlar içinde apo ya küfreden pkk ya karşı olan gençlerde var .... bakın linke de neden bu

insandan tiksindiğimi siz de anlayın

http://www.cakal.net/showthread.php?t=35155