Erciyes'te şaşkınlık sürüyor
Kayseri Erciyesspor'da Vestel Manisaspor karşısında alınan 5-1'lik yenilgi bardağı taşırdı. Başkan Vekili Erol Bedir, radikal kararlar alacaklarını ve kötü günleri bir an önce atlatmak için gerekeni yapacaklarını söyledi. Teknik direktör Mustafa Uğur ise, "Bazı futbolcular, gösterdiğimiz sevgi ve ilgiyi kaldıramadı" dedi.
Ligin ilk 5 haftasında kalesinde 18 gol gören Kayseri Erciyesspor'da sular durulmuyor. Kayserispor yenilgisi sonrası bazı futbolcuları kadro dışı bırakan, sonra affeden Erciyesspor Yönetim Kurulu, Vestel Manisaspor yenilgisiyle yeni kararlar almaya yöneldi. Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Mustafa Uğur, Vestel Manisaspor yenilgisiyle ilgili olarak, "Maçın kader anları bizden yana olmadı. Yalçın'ın sakatlanması ve oyundan çıkmasıyla defansda dengeler bozuldu ve 8 dakikada 2 gol yedik. Daha sonra da toparlanamadık" dedi. Kayseri Erciyesspor'daki başarısız sonuçları da değerlendiren teknik direktör Mustafa Uğur, "Bazı oyuncularımız kendilerini olduğundan daha yukarda görmeye başladı. Sanırım onlara gösterdiğimiz sevgi ve değeri kaldıramadılar. Yönetim kuruluna rapor vereceğim" dedi. Vestel Manisaspor karşısında alınan 5-1'lik yenilginin mazeretinin olmayacağını belirten Başkan Vekili Erol Bedir ise, "5-1'lik yenilginin mazereti olmaz. Yönetim kurulu olarak toplanıp, Kayseri Erciyesspor'a yakışan kararlar alacağız. Takımın toparlanması ve yeniden gerçek kimliğine bürünmesi için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
|