bi kac mesaj yukarda bi arkadasım hitler den kardesi olarak bahsetmis... peki bu nası bi celiskidir? toplu cukurlar kazan onunde kadınları ve cocukları (ki daha cok kucuk bebeklerde war) birer birer katleden zihniyetle bir olup... israilin su anki politikasını elestirmek nası bi celiskidir?.. o yahudi bebekle ilk sayfada resimlerini gordugumuz musluman bebek arasında ne fark var? ikiside ölü degilmi? aynı zihniyetin vahsetine tanık olan iki masum bebekten birini ici acıyarak anmak... digerini ise sonsuza kadar toplu bir mezara gommek mi adalet... lutfen arkadaslar tepkimizi verirken show amacı gudmeyelim mantık cercevesinde bakalım olaylara...
yanlıs anlasılmasın israili haklı cıkarmak icin yazılmıs bi yazı degildir... sadece celiskiyi gorun istedim... israilden en az sizin kadar tiksiniyorum... ama hitler almanyasından da o oranda nefret ediyorum... bir zamanlar ezilen smdi ezen oldu...ama yaptıkları kesinlikle insanlık dısıdır... vahsettir...
urunlere gelince... teoride dogrudur ama pratikte uygulanamaz... boyle bir eylem icin seferberlik gerekir... ki buda para demektir... hem biz almasakta dunyada alan birileri mutlaka cıkacak bombalar yagmaya dewam edecektir... ama bu bizim gercekelrin farkında oldugumuz gercegini degistirmez